Mekaniikkasuunnittelija, Aurelia Turbines Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtäviisi kuuluu osallistua kaasuturbiinin mekaanisten osien suunnitteluun yhdessä mekaniikka- ja simulointitiimin kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja tarjoavat laaja-alaisen toimintakentän haasteita pelkäämättömälle suunnittelijalle pitäen sisällään valujen, hitsattujen ja koneistettujen rakenteiden, teräsrakenteiden, putkiston sekä 3d-tulostettujen osien suunnittelua. Lisäksi tehtäviisi kuuluu valmistuspiirustusten laadintaa, tuoterakenteen ylläpitoa yhdessä suunnittelutiimin kanssa sekä osallistumista erilaisiin kehityshankkeisiin.

Kehitämme laitteita, joiden prosesseissa on korkeita lämpötiloja sekä suuria pyörimis- ja virtausnopeuksia. Päätyökalunasi on SolidWorks ja siihen liitetty PDM järjestelmä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/ DI), aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja edellä mainituista suunnittelutyökaluista. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus pyörivien sähkö- ja/tai turbokoneiden suunnittelusta.

Arvostamme työntekijöissämme hyviä yhteistyötaitoja, positiivista asennetta, sekä itseohjautuvuutta. Tehtävän luonteen vuoksi kehittämishakuinen sekä innovatiivinen ja rohkea ajattelutapa on ensiarvoisen tärkeää.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän vihreän siirtymän teknologian parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi kansainvälisessä liiketoiminnassa. Koska kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme, sinulla on mahdollisuus jättää kädenjälkesi prosesseihimme. Tarjoamme työajan joustojen lisäksi kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun sekä pääset myös osaksi koko yrityksen kattavaa bonusjärjestelmää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://aureliaturbines.com/