Projektipäällikkö, Verkko Korpela Oy, Kannus, Go On Solutions Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko Sinä etsimämme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ?

Haemme asiakkaallemme Verkko Korpela Oy:lle PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ energiamittareiden vaihtoprojektin organisointiin Kannukseen. Kyseessä on suorarekrytointi, eli valittu henkilö työllistyy suoraan Verkko Korpela Oy:n palvelukseen.

Projektipäällikkönä tulet vastaamaan kokonaisvaltaisesti käynnistyvästä mittarinvaihtoprojektin suunnittelusta, aikatauluttamisesta, resurssoinnista, talouden hallinnasta ja johtamisesta. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja ohjaat työryhmiä onnistumaan tehtävissään projektin eri vaiheissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa tekniikan alan korkeakoulututkintoa, aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä projektityöskentelystä. Odotamme Sinulta lisäksi erinomaisia organisointitaitoja sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta.

Tarjoamme Sinulle:
- vastuullisen työn kehittyvässä energiayhtiössä
- monipuolisen ja sopivasti haastavan työnkuvan
- mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen
- kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut tukemaan työhyvinvointiasi
- asiantuntevan organisaation tuen

Toivomme Sinulta:
- järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa
- erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja ongelmanratkaisukykyä
- joustavuutta ja mukautumiskykyä vaihtelevissa tilanteissa

Kyseessä on alkuun määräaikainen työsuhde 30.11.2025 saakka, mutta laadukas projektinhallinta voi mahdollistaa toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Työt alkavat mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijaitsee Kannuksen pääkonttorilla, mutta työtehtävät edellyttävät myös liikkumista yrityksen toimialueella. Työssä osittainen etätyömahdollisuus.

Palkkaus: Energiateollisuuden TES / kokemuksen mukaan

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi ja CV hakulinkin kautta 3.11.2024 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja:
Rekrytoinnista vastaa Go On Ylivieska
Elisa Pökkylä, HR-asiantuntija, Suorahakukonsultti
040 355 6085, elisa.pokkyla@go-on.fi

Korpelan Voima -konserni
Yli 100 vuotta toiminnassa ollut Korpelan Voima -konserni muodostuu Korpelan Voima kuntayhtymästä ja sen sataprosenttisesti omistamista sähkökauppaa harjoittavasta Korpelan Energia Oy:stä ja sähkönsiirtotoimintaa harjoittavasta Verkko Korpela Oy:stä. Konsernin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 50. Korpelan Voima tukee alueen elinvoimaisuutta, tarjoten edullisia ja laadukkaita energia-alan palveluja. Lisätietoa www.korpelanvoima.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://go-on.likeit.fi/apply/229237344