Projektipäällikköä Ålandsbanken Rahastoyhtiöön, Ålandsbanken Fondbolag Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä strategisella tasolla sellaisessa liiketoiminnassa, jolle on ominaista pitkäjänteinen kehitys, luova tekeminen ja vauhti? Ajatteletko kokonaisvaltaisesti, mutta sinulla on myös silmää pienille yksityiskohdille? Haluatko johtaa kehityshankkeita sekä työskennellä kohti asetettuja tavoitteita kasvavassa ja kehittyvässä tiimissä?

Etsimme nyt Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy:lle projektipäällikköä, joka haluaa rakentaa tulevaisuuden liiketoimintaa kanssamme sitoutuneesti ja innokkaasti. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, jonka sijaintipaikka on Maarianhamina, Tukholma tai Helsinki.

Roolista
Projektipäällikkönä olet vastuussa projektien ja niihin liittyvien resurssien hallinnasta alusta loppuun asti niin, että projektille asetetut tavoitteet sekä laatu saavutetaan aikataulun ja budjetin mukaisesti. Raportoit tässä tehtävässä suoraan Ålandsbanken Rahastoyhtiön toimitusjohtajalle. Johdat tyypillisesti useita projekteja rinnakkain, mikä tarjoaa vaihtelua ja ajan myötä mahdollisuuden tutustua useisiin rahastoyhtiöliiketoiminnan osa-alueisiin, tarjolla oleviin tuotteisiin ja käyttämiimme jakelijoihin.

Tehtävän sisältö
Työarkeesi sisältyy tyypillisesti seuraavia tehtäviä:
- Liiketoiminnan tarpeen analysointi ja projektin tavoitteiden asettaminen
- Projektin tavoitteiden, aikataulun ja projektisuunnitelman laatiminen sekä projektijohtajana toimiminen
- Eri ulkoisten toimittajien arvioiminen mahdollisia IT-hankintoja varten
- Riskianalyysin tekeminen
- Säännöllisen vuoropuhelun ylläpitäminen ja edistymisen seuraaminen sekä projektin jäsenten että ulkoisten toimittajien kanssa.
-Projektin statuksen esittely ja päätöksentekoasiakirjojen tuottaminen sisäiselle tilaajalle, ohjausryhmälle ja johtoryhmälle.
-Kustannusten ennustaminen ja tulosten jatkuva seuranta

Taustasi
Etsimme sellaista henkilöä, jolla on usean vuoden kokemus projektien johtamisesta IT-alalla ja/tai liiketoiminnan kehittämisessä. Sinulla on tietoa ja kokemusta projektinhallintamenetelmistä ja -välineistä, kuten projektimalleista sekä ketteristä työmenetelmistä. Sinulla voi olla korkeakoulututkinto esimerkiksi taloustieteistä, tietotekniikasta tai muusta tehtävään soveltuvasta erikoisalasta. Konsernin työkieli on ruotsi, mutta käytämme päivittäin useita eri kieliä, kuten ruotsia, suomea ja englantia.

Profiilisi
Viihtyäksesi ja menestyäksesi roolissa sinun tulisi olla ratkaisukeskeinen sekä motivoitua projektityöskentelystä. Sinulla on kyky priorisoida tehtäviä liiketoimintahyötyjen perusteella ja edistää projektejasi suunnitelmallisesti kohti asetettuja määräaikoja ja tavoitteita. Olet tiimipelaaja, jolle yhteisessä projektissa edistyminen on tärkeää. Lisäksi sinulla on halu kehittää itseäsi, työympäristöäsi ja käytettäviä työmenetelmiä jatkuvasti parempaan suuntaan.

Mitä tarjoamme sinulle
Ålandsbanken Rahastoyhtiöllä tarjoamme sinulle työpaikan, jota leimaa Ålandsbanken konsernin arvot: Kunnianhimo, Vastuullisuus ja Henkilökohtaisuus. Meillä saat osallistua liiketoimintamme muuttamiseen, parantamiseen ja kehittämiseen. Työskentelet asiantuntevien ja auttavaisten kollegoiden sekä johdon kanssa, joka huolehtii sekä ryhmän että yksilön eduista.
Työskentely Ålandsbanken konsernissa
Lue verkkosivuiltamme siitä, millaista olla osa Ålandsbanken-tiimiä ja mitä tarjoamme sinulle työntekijänä:
https://www.alandsbanken.fi/meista/ura-alandsbankenissa/toihin-alandsbankeniin

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Ålandsbanken Rahastoyhtiön toimitusjohtaja, Carola Nilsson +358 40 824 4196, keskiviikkona 23.10 klo 10.00-12.00 tai rekrytoija John Boman, john.boman@alandsbanken.fi. Olet tervetullut lähettämään hakemuksesi (ansioluettelo ja hakemuskirje) rekrytointityökalumme kautta viimeistään 31.10.2024.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=182&ProjectId=177577&DepartmentId=21463&MediaId=5&SkipAdvertisement=False