Liikenneasematyöntekijä, Palkkaa Minut Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 8.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan asiakasyrityksellemme liikenneasematyöntekijää Lempäälään!

Etsimällämme henkilöllä on jo jonkin verran kokemusta ravintola-alalta tai asiakaspalvelutyöstä. Jos kokemusta on kertynyt vasta vähemmän, niin olet ainakin motivoitunut oppimaan ja kehittymään. Olet ahkera ja työhön tarttuva tyyppi, joka haluaa tehdä monipuolisia asiakaspalvelu töitä, johon kuuluu myös pikaruokien valmistusta ainakin yöaikaan.

Asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot ovat työssä tärkeitä.

Työ on 3-vuorotyötä.

Tarjolla toistaiseksi voimassaoleva työsuhde.

Palkkaus MaRa Tes mukaan.

Oma auto on välttämätön työssä kulkemiseen huonojen kulkuyhteyksien vuoksi.

Aloitus marraskuun aikana.

Rekrytointia hoitaa Tuomas PM Henkilöstöpalveluilta!

Miten haet? Jätä hakemus hae paikkaa -painikkeen kautta tai lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: tuomas.lautamaki@pmhenkilostopalvelut.fi (kerro sähköpostissa mitä työpaikkaa haet).
Kysyttävää? Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja numerosta: 0400 150 208.

Toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.11.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla.

Mutta miksi PMH?
Työntekijöidemme mielestä olemme luotettavia ja reiluja sekä helposti tavoitettavissa. Siinä olikin jo monta hyvää syytä! Onhan meille myös tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi. Meidän ammattitaitoiset rekrytoijat pyrkivät pitkäaikaisiin työntekijäsuhteisiin ja auttamaan työntekijöitämme kaikissa tilanteissa. Eikä siinä vielä kaikki! Valitsemme myös joka kuukausi kuukauden työntekijän, jolle palkinnoksi on luvassa palkallinen vapaapäivä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://pm.likeit.fi/apply/11591998