Vuorovastaava huoltotöihin, Helsinki, Rekrytointipalvelu Sihti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Löytyykö sinulta kokemusta huoltotöistä ja mielenkiintoa tekniikkaa kohtaan? Kiinnostaako töiden koordinointi ja kokonaisuuksien hallinta? Hae nyt vuorovastaavan tehtävää liikkuvan kaluston varikolle Helsinkiin!

Vuorovastaavan työssä valvot liikkuvan kaluston toimivuutta, turvallisuutta sekä riittävyyttä. Osallistut asennustehtäviin, seuraat vikailmoituksia ja perehdytät uusia tekijöitä työhön. Isossa osassa on töiden koordinointi ja tehtävien jakaminen suuren tiimin kesken. Vuorovastaavana olet vastuuhenkilönä töiden sujuvuuden kannalta, mutta varsinaista esihenkilötyötä tehtävässä ei ole.

Menestyäksesi vuorovastaavana tarvitset tehtävään soveltuvan koulutuksen (esimerkiksi sähköalalta tai automaatioasennuksesta) sekä aiempaa asennuskokemusta. Odotamme valituilta henkilöiltä tiimityötaitoja, paineensietokykyä sekä ongelmanratkaisukykyä. Edellytyksenä myös vähintään 21 vuoden ikä, erinomainen suomen kielen taito sekä 3-vuorotyövalmius.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja alussa työllistyt Rekrytointipalvelu Sihdin palkkalistoille. Työssä käytetään Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kaipaatko tehtävästä lisätietoja? Ota yhteyttä hakua hoitavaan HR-konsulttiin: Jenny Karjalainen, jenny.karjalainen@adecco.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=a3757c1e91dc830afe7a8212b3e4919a&jobboardsource=MOL