Harrasteohjaaja, Jäälin nuorisotalo, Oulun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä lasten ja nuorten parissa?

Alueellinen nuorisotyö tarjoaa lapsille ja nuorille turvallisia toimintaympäristöjä, joissa heillä on mahdollisuus omaehtoiseen tai ohjattuun vapaa-ajan toimintaan. Työtä tehdään yhteistyössä huoltajien ja muiden toimijoiden kanssa esimerkiksi alueen nuorisotiloissa, kouluissa sekä eri verkkoympäristöissä.

Haemme nyt Oulun kaupungin nuorisopalveluiden itäiselle alueelle HARRASTEOHJAAJAA määräaikaiseen tehtävään ajalle 13.11.2024-30.5.2025. Tehtävä sijoittuu Jäälin nuorisotalolle.

Harrasteohjaaja toimii alueellisessa nuorisotyössä ja tarvittaessa koululaisten iltapäivätoiminnassa. Työ on ohjaus-, opastus- ja tukityötä. Tehtävässä painottuvat harrastus- ja toimintamahdollisuuksien sekä yhteiskunnallisten osallistumismahdollisuuksien turvaaminen ja laajentaminen.

Tehtävään kuuluu lasten ja nuorten ohjaus- ja kasvatustehtävät kiinteässä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Harrasteohjaaja suunnittelee ja toteuttaa lakisääteistä nuorisotyötä sekä asiakaslähtöisiä ja turvallisia palveluja alueen lapsille ja nuorille.

Keskeisimpiä tehtäviä harrasteohjaajan työssä ovat:
- lasten ja nuorten vapaa-aikatoiminnan ohjaaminen ja suunnittelu
- turvallisen ja virikkeellisen ryhmätoiminnan suunnittelu ja toteutus yhteistyössä muun ohjaushenkilöstön kanssa
- eri toimintaympäristöissä tehtävä nuorisotyö
- oman työn kehittäminen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on toisen asteen ammatillinen tutkinto (nuoriso- ja yhteisöohjaaja) tai riittävä kokemus kasvatus- ja ohjausalan tehtävistä. Lisäksi tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja moniammatillista työotetta. Eduksi luetaan kokemus työskentelystä alueellisessa nuorisotyössä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn, loistavan työyhteisön ja ihanat nuoret. Oulun kaupungin työntekijänä saat myös erilaisia henkilöstöetuja. Tervetuloa meidän tiimiimme!

Tehtäviin valittujen on ennen tehtävien vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9817/2024. Hakemukset on toimitettava 31.10.2024 klo 15.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OUL-04-1252-24/fi_FI