Johtava psykoterapeutti, Terapeuttinen vauvaperhe, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Palkkaus: 4371,75€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ja monipuolinen esihenkilötyö vauvaperheiden parissa Helsingin keskustassa? Pääset tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä sekä kehittämään lapsiperheiden palveluja.

Haemme johtavaa psykoterapeuttia vakinaiseen virkasuhteeseen terapeuttiseen vauvaperhetyöhön.

Terapeuttisen vauvaperhetyön johtava psykoterapeutti toimii hallinnollisena ja ammatillisena lähiesihenkilönä 12 psykoterapeutille ja vastaa yksikön toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä. Johtavan psykoterapeutin työhön kuuluu työntekijöiden rekrytointi ja perehdytys, osaamisen kehittäminen ja konsultointi sekä henkilöstöhallinnon päätöksenteko. Lisäksi hän osallistuu perhekeskusten moniammatillisen työn johtamiseen sekä konsultoi yhteistyötahoja.

Johtavan psykoterapeutin työstä 30 % on psykoterapeuttista asiakastyötä erityistä tukea tarvitsevien vauvaperheiden ja lasta odottavien perheiden kanssa sekä asiakastyöhön liittyvää yhteistyötä lähialojen kanssa. Lisäksi työhön kuuluu asiantuntija- ja verkostotyö.

Uskomme, että kun henkilöstö voi hyvin, asiakkaat saavat laadukasta ja vaikuttavaa palvelua. Arvostamme valmentavaa ja tavoitteellista johtamistapaa. Työyhteisössämme on työhyvinvointikyselyiden perusteella hyvä ilmapiiri. Pääset johtavana psykoterapeuttina osaksi innostavaa ja osaavaa esihenkilöryhmää, toisen johtavan psykoterapeutin, kahden johtavan psykologin ja johtavan puheterapeutin kollegaksi. Työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Tehtävä täytetään 1.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua.

Kelpoisuusehto:

Suomessa laillistetun psykologian maisterin tai sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Lisäksi edellytetään soveltuvaa vähintään erityistason psykoterapiakoulutusta sekä Valviran myöntämää oikeutta käyttää psykoterapeutti ammattinimikettä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen psykoterapeuttisesta vauvaperhetyöstä ja esihenkilötyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-683-24