Käsilumityöntekijä, StaffMill Oy, Kuhmo, StaffMill Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
StaffMill (https://www.staffmill.fi/henkilostovuokraus/) etsii käsilumityöntekijää asiakasyrityksen palvelukseen Kuhmoon. Työ on luonteeltaan osa-aikaista ja hälytysluonteista, joten olethan valmis työskentelemään silloin, kun lumitilanne niin vaatii. Työtä tehdään pääsääntöisesti 8 tunnin vuoroissa aikaisesta aamusta alkaen. Tehtävä sopii mainiosti esim. opiskelijalle, jonka opinnot eivät ole vuorokaudenaikaan sidottuja! Hommat alkavat alkutalvesta lumien tultua ja kestävät pitkälle kevääseen. Työtehtäviisi kuuluu asuin- ja liikekiinteistöjen piha-alueiden lumen kolaus, lakaisu, hiekoitus ja lapiointi. Voit olla joko kokenut konkari tai aloitteleva lumityöntekijä - työhön perehdytetään. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa. Tehtävässä loistaaksesi omaat reippaan työotteen, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta sekä työn fyysisyyden vuoksi kohtuullisen kunnon.

Paikat täytetään heti sopivien osaajien löytyessä - kerrothan siis itsestäsi meille hakemuksella pian! Lisätietoja paikasta antaa Stäffärin Anniina numerosta 044 323 7009.

Tarjoamme sinulle aina

- luotettavan työnantajan helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi ja hoitaa mm. työturvallisuuteen liittyvät kysymykset puolestasi asiakasyrityksen kanssa

- yhteydenpidon työntekijään - huolehdimme viihtyvyydestäsi

- nopean puhelinkonsultaation terveystapauksissa ja työongelmissa

- eri toimeksiantajia asumis- tai muun tilanteesi vaihdellessa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://staffmill-oy.breezy.hr/p/99ef2f497574-kasilumityontekija-kuhmo/apply