Terveyskeskuslääkäri, vastaanottopalvelut, Kangas, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Täydennämme tiimiämme ja etsimme terveyskeskuslääkäreitä Kangasalle. Tarjoamme sinulle monipuolisen terveyskeskuslääkärin työn kehittämismyönteisessä ja toinen toistaan tukevassa tiimissä.
Tässä vaiheessa toinen tehtävä sijoittuu Vatialan terveysasemalle ja toinen Kangasalan keskusterveysasemalle. Vastaanottotyön lisäksi tehtävään voi sisältyä oheistoimintoja kuten neuvola- ja koululääkärin työtä sekä työskentelyä kiirevastaanotolla Kangasalan keskusterveysasemalla ja moniammatillisen tiimin konsulttilääkärinä. Potilastietojärjestelmänä on tällä hetkellä Mediatri ja jatkossa Omni 360.

Mitä meillä saat?
o laaja-alaiset koulutukset ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
o vaikuttaa ja kehittää perusterveydenhuoltoa
o tiimin tuen ja sparrausta ajatuksiisi
o moniammatillisen ja laajan verkoston
o Pirhan tarjoamat henkilöstöedut, kuten vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyyden. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia joustavasti työryhmän jäsenenä ja avointa suhtautumista toiminnan kehittämiseen.

Vatialaan sijoittuvassa virassa aloitus 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan ja Keskusterveysaseman virassa aloitus 1.1.2025. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on keskimäärin 38,25 h/vko. Virkaan valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kerromme mielellämme lisää, joten olethan yhteydessä! Liisa Joutsiniemi, p. 044 486 0414 tai Riikka Luoto, p. 040 335 7250 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi. Voit myös tutustua työhön Pirhassa https://youtu.be/Xtltcg-XKeE?si=uaHFXZA_s5HppYri

Teemme työtä yhteisellä sykkeellä, joten tule mukaamme ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-4434-24/fi_FI