Astiahuoltaja, HR Solutions Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 24.10.2024
  • Palkkaus: 11,35€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Huovisen Leipomolle Ouluun astiahuoltajaa pikaisella aikataululla. Tarjolla on osa-aikainen työ (25h/vk) 23.12.2024 saakka ja työssä on hyvät mahdollisuudet jatkoon myös ensi vuoden puolella. Jos olet valmis varmistamaan, että keittiömme pysyy loistokunnossa läpi kiireisen loppuvuoden, tämä paikka on juuri sinulle!

Työtehtävät: Astiahuoltajana tehtäviisi kuuluvat astioiden ja keittiövälineiden huolellinen pesu, puhtaiden astioiden palauttaminen käyttöpaikoilleen, kahvilatilojen siisteydestä huolehtiminen, kuten pöytien pyyhkiminen, sekä tiskihuoneen siistiminen päivän päätteeksi.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tiskaajan/astiahuoltajan/keittiöapulaisen työstä. Olet vastuuntuntoinen ja kykenet huolehtimaan omista tehtävistäsi, samalla tukien kollegoitasi varmistaaksesi, että päivän työt sujuvat tehokkaasti. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Työaika ja sijainti: Työskentely tapahtuu Ilmarinkadun myymälässä. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa maanantaista torstaihin klo 11-17 välille ja perjantaisin klo 9-17 välille.

Tarjoamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisen palkan kokemusvuodet huomioiden, lähtöpalkka on 11,35€ tai sopimuksen mukaan.

Työn aloitus mahdollisimman pian!

Hakuohjeet:

Hausta vastaa HR Solutions Finland, lisätietoja tehtävästä antaa Olga Malyavko, puh. 050 355 3764, olga@hrsolutions.fi. Jätä hakemus jo tänään, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Urasivustomme kautta työpaikan hakeminen on todella nopeaa ja vaivatonta!

HR Solutions on luotettava työnantaja ja tasa-arvo sekä eettiset toimintatavat ohjaavat meidän jokapäiväistä toimintaamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.hrsolutions.fi/jobs/5090760-astiahuoltaja-huovisen-leipomo-oy-oulu