Palveluasiantuntija, Mipro Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 150 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta.

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mikkelin toimipisteeseen

Palveluasiantuntijaa

rautateiden ja metron turvalaiteprojektien tukitiimiin. Tehtävään etsityn henkilön vahvuudet ovat palvelin-, tietoliikenne- ja /tai sähköautomaatio-osaamisessa sekä ensiluokkaisessa asiakaspalvelussa.

Palveluasiantuntija toimii asiakasrajapinnassa hoitaen erilaisia tukipalvelutilanteita Mipron raideliikenneasiakkaille. Tässä tehtävässä työskentelet myös tiiviisti raideprojektien parissa ja toteutat projekteilta saapuvia tai palvelusopimuksiin pohjautuvia tehtäviä myös kenttäolosuhteissa. Työssä pääset seuraamaan läheltä mielenkiintoisten projektien toteutusta.

Tehtävänkuvaasi kuuluu:

- Suunnitella määritellyt tehtävät toteutuskelpoiseksi ja toteuttaa ne itsenäisesti tai tarvittaessa soveltuvan yhteistyötahon kanssa

- Vastata asiakkaiden yhteydenottoihin ja/tai itse aloitteellisesti kirjata ja toteuttaa toimenpiteet.

- Järjestelmän suunnittelua, sekä toimisto-oloissa että kentällä tehtävien töiden toteutusta, testausta, käyttöönottoja, dokumentointia ja ylläpitoa sekä proaktiivisesti että reaktiivisesti.

- Huomioithan, että työ edellyttää ajoittaista matkustamista kotimaassa, noin viisi päivää kuukaudessa

Odotamme sinulta:

- Sähkö- automaatio- tai ICT -alan koulutustausta, eduksi katsomme vähintään vuoden työkokemuksen tehtävää tukevalta alalta

- Kiinnostus ja valmiudet ICT-ympäristöjä kohtaan taustasta huolimatta

- Itsenäinen työote ja erinomainen dokumentaatiokyky

- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

- Suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa

- Vähintään B-ajokortti

- Merkittävä etu on, jos sinulta löytyy turvalaiteasentajan pätevyys tai työkokemusta automaatiosta, tieto- tai tietoliikenne- tai sähkötekniikasta

Koulutus tai kokemuspohjaa tärkeämpää kuitenkin on innostunut asenne tehtävää kohtaan sekä aktiivinen, järjestelmällinen ja tarkka työote; olet utelias ja kiinnostunut alan viimeisimmistä teknologioista ja haluat tehdä merkityksellistä työtä tuhansien ihmisten arjen sujuvoittamiseksi.

Teetämme turvallisuusselvityksen tehtävään valitulle henkilölle.

Miksi Mipro?

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Mipron oman koulutusakatemian avulla osaamisen jakaminen yrityksen sisällä, sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Saat tehtävässäsi vahvan tuen esihenkilöltäsi, omalta tiimiltä ja liiketoimintayksiköiltä. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut, joihin pääset tutustumaan nettisivuiltamme osoitteessa https://mipro.fi/fi/ura-miprolla/

Hae tehtävää jo ennen kuin hakuaika umpeutuu 31.10.2024, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan lisätä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Palvelupäällikkö Esa Ojakaski, puh. 0447491270 arkisin 09.00-15.00 välillä.

Tarjoamme

- Smartum Plus-etu työmatkatuella ja hierontaedulla

- Kattava työterveyshuolto hammashoidolla ja erikoissairaanhoidolla

- Sairaus- ja tapaturmavakuutus työssä ja vapaa-ajalla

- Työsuhdepolkupyörä

Mipro Oy

MIPRO - NELJÄ VUOSIKYMMENTÄ TURVALLISUUDEN EDELLÄKÄVIJÄNÄ

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Vuodesta 1980 lähtien olemme olleet mukana kehittämässä turvallisempaa ja toimivampaa raideliikennettä, vesi- ja energiahuoltoa sekä teollisuutta.

Mipro on vahvasti kasvava yritys, jonka pääkonttori on Mikkelissä; lisäksi yrityksellä on toimipisteet Espoossa, Oulussa sekä Tallinnassa. Työllistämme tällä hetkellä yli 130 eri alan ammattilaista. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja asiakkaitamme ovat muun muassa Väylävirasto, HKL, Eesti Raudtee As sekä lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.

Puhelin: 0447491270 Sähköposti: esa.ojakaski@mipro.fi Sijainti: Kunnanmäki 9, Mikkeli
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/palveluasiantuntija/8rq19a