Sähköasentaja kunnossapitoon, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sähkö- ja automaatioalan kunnossapitäjä -kokoaikainen (Etelä-Pirkanmaa)

Etsimme nyt asiakkaallemme kasvun takia kiireavuksi sähkö- ja automaatioalan kunnossapitäjää. Asiakkaamme on putki-alan palveluita tarjoava pohjoismainen yritys, joka tekee kattavasti erilaisia TATE-urakoita ja huoltoja. Työntekijän tarve nyt alkuun on alustavasti loppuvuoden ajaksi ja töihin saisit lähteä pikimiten. Jos työtilanne pysyy yhtä hyvänä, tässä voisi olla mahdollisuus ihan vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät kohteessa koostuvat kokonaisvaltaisesta huolto- ja kunnossapitotyöstä eri teollisuuskohteissa. Kohteina on pääsääntöisesti teollisuuskiinteistöjä. Varsinaista ohjelmointitaitoa emme edellytä tehtävässä. Työntekijä liittyy osaksi useamman asentajan tiimiä. Kohteet tehdään joko itsenäisesti tai työparin kanssa. Tuki tukea ja apua on tarvittaessa saatavilla.

Tehtävässä menestymisessä auttaa sähköalan koulutus sekä sähköasennusluvat ja kokemusta teollisuuden sähkötöistä niin, että kykenet tarvittaessa itsenäiseen asennustyöhön. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työaika on 40h/vko klo 7-15.30, palkka sovittavissa yhdessä työntekijän kanssa. Työtä tehdään arkisin ma-pe. Lähtökohtaisesti sinulla ei ole päivystysviikkoja, vaan tarve on lisäkäsille päivävuoroihin.

Tarjoamme mm. kattavammat työterveyspalvelut heti käyttöön, työhön sopivat työvaatteet, tuen ja avun tarvittaessa sekä reilun ja rehdin yhteistyön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, seuraavaksi olisi mukava kuulla sinusta!
Täytä hakemus linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/20707. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20707