Sosiaalityöntekijä, virka, nuorten sosiaalityö, O, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sosiaalityöntekijän virassa pääpaino on Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevien osatyökykyisten ja erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden monialaisen palvelutarpeen arvioiden ja suunnitelmien laadinnassa. Sosiaalityöntekijä vastaa osatyökykyisten ja erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palveluiden ja verkostojen koordinoinnista asiakkaan palvelutarpeen mukaisesti. Työn tavoitteena on edistää asiakkaiden kuntoutumista, työllistymistä ja tukea sosiaalista hyvinvointia sekä toimintakykyä. Sosiaalityöntekijä toimii sosiaalityön asiantuntijana ja antaa konsultaatioapua asiakaspalvelutiimeissä ja monialaisissa verkostoissa.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Lisäksi toivomme sinulta innokkuutta ja ideoita työn kehittämiseen.

Arvostamme ammattitaitoista kohtaamista, palveluiden vaikuttavuutta sekä asiakkainamme olevia ihmisiä. Panostamme tavoitteelliseen ja tulokselliseen aikuissosiaalityöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624778/fi_FI