Varaosamyyjäharjoittelija, Nappa Machine Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nappa Machine Oy on nostolaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys, joka toimii Valkealasta käsin koko Suomen alueella. Toimimme useiden nostolaitemerkkien virallisena huoltopisteenä, minkä lisäksi huoltamme ja korjaamme nostolaitteita merkistä ja mallista riippumatta. Toimitiloissamme teemme myös nostolaitteiden 10-vuotistarkastaksia kaikkiin nostolaitteisiin.

Etsimme harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen varaosatoimintoihin.

Haemme reipasta, tarkkaa ja oma-aloitteista henkilöä vahvistamaan varaosatoimintojamme. Työtehtävät tulevat vaihtelemaan inventoinnista sekä varastonhallinnasta taitojen kehittyessä varaosien myyntiin, tilaamiseen ja laskutukseen. Vastaat osaltasi korjaamon sujuvasta toiminnasta sekä hyvästä ja joustavasta palvelusta. Toivomme sinulta kiinnostusta varastonhallintaa sekä korjaamotoimintaa kohtaan. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai jo aiemmin varastotöihin tai korjaamotoimintaan tutustunut. Meillä on käytössä Autofutur- toiminnanohjausjärjestelmä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja aitiopaikan oppia varastonhallintaa sekä varaosamyyjän tehtäviä. Pääset osaksi innovatiivista työyhteisöä, missä on mahdollista kasvattaa omaa ammattitaitoa ja tutustua alaan. Olemme vahvasti tulevaisuuteen katsova yritys ja kehitämme toimintaamme yhdessä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 31.12.2024 saakka. Ahkeran ja työyhteisöömme sopivan henkilön löydyttyä katsomme mahdollisuutta jatkaa työsuhdetta määräajan jälkeen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.10.2024 mennessä sähköpostiin kasperi.sundstrom@nappamachine.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kasperi.sundstrom@nappamachine.fi