Ohjaaja, Savas-Säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjaaja, Haipakka-asunnot, Iisalmi
Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus 28.10.2024 tai sopimuksen mukaan.

Oletko kiinnostunut tukemaan asukkaiden omannäköistä ja hyvää elämää? Etsimme tiimiimme motivoitunutta ja sydämellistä ohjaajaa kehitysvammaisten ja autismiskirjon henkilöille ympärivuorokautiseen asumispalveluun Iisalmeen. Haipakka asunnot tarjoavat 12 asukkaalle kodikkaan ja yhteisöllisen ympäristön, jossa voi aidosti vaikuttaa asukkaiden arkeen ja hyvinvointiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen ohjaajan tehtävän yksikössämme. Lisäksi pääset vahvistamaan asukkaidemme osallisuuden toteutumista autismikuntoutuksen keinoin. Työtehtäviin kuuluu mm. asukkaiden päivittäisten toimintojen suunnittelu, toteutus ja arvioiminen. Työskentely yhteistyössä eri verkostojen kanssa ja asukkaiden huolenpidon ja lääkehoidon turvaaminen. Lisäksi pääset ylläpitämään ammattitaitoasi koulutusten avulla sekä kehittämään yksikkömme toimintaa.
Ohjaajan työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Saat hyvän perehdytyksen ja mahtavan työryhmän tuen.
Tarjoamme monipuolisen työterveyspalvelut, Epassi Flex -edun, pyöräedun sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus).

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja), nepsy-osaamista sekä avointa mieltä ja asiakkaita arvostavaa työotetta. Huomioimme hakijoissa myös opintonsa loppusuoralla olevat opiskelijat. Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Hae työpaikkaa osoitteesta