Kehittämispäällikkö, Tapahtumayksikkö, Oulun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 29.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ konsernihallinnon tapahtumayksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2025 - 31.12.2026.

Kehittämispäällikkönä tehtäväsi on edistää Tapahtumaystävällinen Oulu 2030 -suunnitelman toteuttamista ja koordinoida siihen liittyvien teemaryhmien työtä. Toimit keskeisenä linkkinä kaupungin eri toimialojen ja muiden keskeisten sidosryhmien välillä.

Keskeisenä kehittämistehtävänäsi luot skenaariot kulttuurisäätiön sekä kulttuuri- ja tapahtumapalvelujen organisoitumisesta 2026 vuoden jälkeen. Olennaista on rakentaa malli konseptista ja organisaatiosta sekä rahoituksesta.

Tapahtumayksikkö toimii osana Oulun kaupungin konsernihallinnon viestintä-, tapahtuma- ja markkinointiryhmää. Yksikössä työskentelee tällä hetkellä tapahtumapäällikkö, kaksi tuottajaa, suunnittelija sekä siviilipalvelushenkilö. Yksikkö tuottaa kaupungin keskeisiä itse järjestämiä kaupunkijuhlia, tekee tapahtumien laaja-alaisia kehittämistoimenpiteitä sekä tarjoaa tapahtuma-alan toimijoille ohjausta ja neuvontaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa kokemusta suunnitteluprojektien johtamisesta, verkosto- ja sidosryhmätyöstä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Luemme eduksi tapahtuma- ja kulttuurialan syvällisen tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi Oulun kaupungin kattavat työsuhde-edut. Työhyvinvointia tuetaan muun muassa liikunta- ja kulttuuriedulla. Lisäksi tarjolla on erilaisia kaupungin henkilöstölle kohdennettuja alennuksia sekä tukea työmatkoihin.

Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9723/2024. Hakemukset on toimitettava 29.10.2024 klo 15.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OUL-02-22-24/fi_FI