Yksikönjohtaja Valkealan Validia-taloon, Kymen Lehmuskoti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan yhdessä elämäsi tarinaa. Haemme yksikönjohtajaa Valkealan Validia-taloon Kouvolaan.

Valkealan Validia-talo on uusi validialainen ja liittynyt joukkoomme kesällä 2024. Yksikkö on 20-paikkainen ympärivuorokautinen palveluasumisyksikkö, jossa asuu kehitysvammaisia aikuisia asiakkaitamme.

Haemme nyt yksikönjohtajaa, jolla on kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Työtehtävät jakautuvat hallinnollisen työn ja hoitotyön kesken 51 % - 49 %. Yksikönjohtaja toimii työntekijöiden esihenkilönä tehden yhteistyötä alueen muiden yksikönjohtajien ja alan verkoston kanssa.

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa ja olla avainasemassa johtaessasi yksikön päivittäistä toimintaa. Yksikönjohtajana varmistat, että palvelumme ovat asiakaslähtöisiä, korkealaatuisia ja että tiimimme toimii yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Sinulla on merkittävä rooli työntekijöidemme osaamisen kehittämisessä ja motivoinnissa sekä yhteistyön edistämisessä sidosryhmien kanssa. Toimit asiakaskeskeisesti, kehität ja johdat yksikköä tuloksellisesti. Olet itseohjautuva ja omaat positiivisen työasenteen sekä edistät hyvää työilmapiiriä. Sinulla on hyvät verkostoitumistaidot niin viranomaisten kuin asiakkaidemme läheisten kanssa. Olet sosiaali- tai terveysalan ammattilainen ja sinulla on esihenkilötyöstä ja johtamisesta kokemusta joko opintojen tai työkokemuksen kautta. Raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle. Työ on vakituinen, kokoaikainen, ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toimintamme lähtökohtia ovat Inhimillisyys, Luottamus ja Oivallus (ILO) ja tavoitteenamme on luoda Suomesta maailman paras maa vammaisille. Instagramista voit kurkata, miltä arki Validialla näyttää, linkin löydät ilmoituksen alta.

Tarjoamme sinulle
- Kattavan perehdytyksen
- Validian laajan kollegaverkoston tuen ja mentoriohjelman
- Digitaalisen oppimisympäristön kehittymisen ja oppimisen tueksi
- Hyvinvointia tukevan liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun sekä työsuhdepolkupyörän
- Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
- Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon

Odotamme sinulta
- Aitoa kiinnostusta kehitysvammatyötä sekä esihenkilötyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa
- Johtamiskokemusta tai -koulutusta, joko erikseen tai tutkintoon sisällytettynä
- Positiivista ja ILOista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaikaa on 31.10. saakka. Huomioithan, että käsittelemme tietosuojasyistä vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä tietosi alla olevan lomakkeen kautta. Lisätietoja antaa aluepäällikkö Outi Kivelä sähköpostitse outi.kivela@validia.fi tai puh. 044 765 1493.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/5082219-yksikonjohtaja