Apulaisosastonhoitaja, toimi, osastohoitotyö, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 29.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lasten ja nuorten osastohoitotyön alueella eletään mielenkiintoisia aikoja. Muutamme pian upeaan uuteen sairaalaan. Nyt haemme mukaan vakituiseen toimeen apulaisosastonhoitajaa, jonka vahvuus on ihmisten ja toiminnan lähijohtaminen ja kehittäminen.

Apulaisosastonhoitajan työtehtäviin kuuluu keskeisesti päivittäisen johtamisen tehtävät. Apulaisosastohoitaja osallistuu myös mm. osaamisen, työhyvinvoinnin sekä potilasprosessien ja hoitotyön kehittämiseen. Sinulla on työparina osastonhoitaja ja apulaisosastonhoitaja sekä tukena vastuuyksikköpäällikkö ja hoitotyön johtaja.

Arvostamme sinulta sitoutumista tehtävään sekä erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta sekä joustavuutta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista organisointi- ja paineensietokykyä sekä vahvoja henkilöstö- ja muutosjohtamisen taitoja.

Eduksi katsotaan aiempi esihenkilötyökokemus. Työssä menestymistä tukee lasten ja nuorten hoitotyön tuntemus.

Kelpoisuusvaatimuksena apulaisosastonhoitajan toimeen on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai aikaisempi pätevyys tai alan soveltuva alempi korkeakoulututkinto/ aikaisempi opisto-asteen tutkinto täydennettyinä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä. Korkeakoulututkinto määrittyy korkeakoulututkintojen järjestämisestä annetun asetuksen (426/2005) mukaisesti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/ 2002)

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624589/fi_FI