Asiantuntija Henkiyhtiön Asiakaspalvelut-yksikköö, LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme joukkoomme asiantuntijaa LähiTapiola Henkiyhtiön Asiakaspalvelut -yksikköön.

Toimit tehtävässäsi riskihenkivakuutusten korvauspalveluiden asiantuntijana. Asiantuntijaa haetaan Asiakaspalvelut -yksikkö asiakkaana olon toimintoon vakituiseen työsuhteeseen.

Sinusta

Sinulla on rohkea, innostava ja tavoitteellinen työskentelyote. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja intohimoinen asiakaspalveluasenne näkyvät päivittäisessä työskentelyssäsi. Sinulla on taitoa viestiä sujuvasti suomen kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Lisäksi asiakaspalvelu sujuu ruotsiksi ja englanniksi. Olet kiva tiimikaveri ja jaat osaamistasi myös muille. Pystyt käsittelemään itsenäisesti monimutkaisia asiakokonaisuuksia ja omaat hyvän päätöksentekokyvyn. Kokemus terveydenhoitoalalta, henkilövakuutusten vastuunvalinnasta tai korvaustoiminnasta katsotaan eduksi.

Asiantuntijana vastaat riskihenkikorvausten käsittelystä ja siihen liittyvästä asiakaspalvelusta eri palvelukanavissa. Tyypilliseen työpäivääsi kuuluu asiakkaiden työkyvyttömyyskorvaushakemusten haltuunotto ja lisäselvitykset sekä korvausratkaisut. Teet yhteistyötä muun muassa oman tiimin, asiantuntijalääkäreiden sekä hoitolaitosten kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös asiakaspalautteiden käsittelemistä, ulkopuoliseen muutoksenhakuun menneiden asioiden hoitamista, koulutusten järjestämistä ja materiaalien työstöä.

Tarjoamme

Vastuullisen ja haasteellisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä.

Meillä LähiTapiolassa on inhimillinen, arvostava ja välittävä työyhteisö sekä kulttuuri, jota ohjaavat ryhmämme vahvat arvot: hyväntahtoisuus, intohimo ja rohkeus. Työhyvinvointisi on meille tärkeää, ja panostamme esimerkiksi työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Käytössämme on muun muassa monipaikkaisen työn malli.

LähiTapiolassa pääset nauttimaan hyvistä henkilöstöeduista, mm. liikunta-, kulttuuri-, työmatka-, ateria- ja hyvinvointieduista, henkilöstörahastosta, vakuutusmaksualennuksista, loistavista kumppanuuseduista ja työterveyshuollosta, jota on täydennetty sairauskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksilla.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävään viimeistään 31.10.2024. Jos sinulla herää kysymyksiä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Heini Hirvonen numerosta 041 7325185 tiistaina 22.10.2024 klo 14-15 ja tiistaina 29.10.2024 klo 12-13.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/257312/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer