Siivooja, muutamiin kohteisiin, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Palkkaus: 11,94-12,54€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiertävä siivooja, 37,5h/vko (Hämeenlinna- Riihimäki -Hyvinkää)

Haetko selkeäaikaista työtä, jossa on vaihtelevat kohteet ja siksi päivät kuluvat nopeasti?

Haemme nyt asiakkaallemme KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakituiseen työhön. Yritys on erikoistunut erilaisiin siivouskohteisiin ja onkin tehnyt töitä siisteyden eteen vuosia.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kohteiden, kuten kotien, autoliikkeiden ja teollisuuskohteiden siivouksesta. Näin ollen työnkuva on vaihteleva ja päivät menevätkin nopeasti! Työssä tarvitaan ajokortti. Työnantaja tarjoaa auton työntekijälle työpäivien ajaksi, kohteet ovat Hyvinkää- Riihimäki-Hämeenlinna alueella. Työaika on arkisin ma-pe klo 7-15. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti eli 37,5h/vko. Työssä vaaditaan suomenkielen taitoa.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin ja yksityiskohtiin. Tarkastelemme palkkaa tapauskohtaisesti. Aloittelevan työntekijän palkka on 11,94-12,54€/h riippuen työkohteesta. Käytössä on kiinteistöpalvelualan TES.

Tarjoamme työntekijälle mm. kattavamman työterveyspalvelun, tuen ja avun koko työsuhteen ajan, asianmukaiset työvaatteet, vakituisen sekä kokoaikaisen työn!

Kiinnostuitko tehtävästä! Jos kyllä, kuulisimme seuraavaksi mielellämme sinusta!
Hae tehtävään rohkeasti linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/20687! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20687