Erikoislääkäri, Digityöterveys, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme eri erikoisalojen erikoislääkäreitä täydentämään ja kehittämään digityöterveyden kasvavaa moniammatillista joukkoamme.

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Erikoislääkäri - miten kehittäisit työterveyden toimintaa etäkanavissa?

Terveystalon Digityöterveys on Terveystalon valtakunnallisista työterveyden etäpalveluista vastaava yksikkö. Yksikön tehtävänä on vastata etäpalveluiden kehityksestä substanssin kanssa ja palveluiden tuottamisesta yhdessä Terveystalon terveyspalveluverkoston kanssa moniammatillisessa yhteistyössä. Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haluamme palvella asiakkaitamme ja ammattilaisiamme vieläkin paremmin, joten haemme nyt joukkoomme laajasti eri alojen spesialisteja ja erikoislääkäreitä kehittämään toimintaamme työterveyden kanssa ja huolehtimaan työterveysasiakkaidemme terveydestä etäkanavissa.

Työtehtäväsi tulee rakentumaan sovitulla tavalla osaamisesi ja yhteisen näkemyksen mukaan siitä, miten palveluita voi meillä kehittää. Asiakaskuntasi koostuu digityöterveyden ammattilaisten kautta ohjautuvista työterveyden konsultaatioista. Tällä hetkellä etsimme erityisesti mm päihdelääketieteen-, diabeteksen-, fysiatrian ja kuntoutuksen erikoisosaajia kehittämään palveluitamme. Olemme myös kiinnostuneita kuulemaan kaikkien muidenkin erikoisalojen osalta ajatuksia ja ideoita, mitä palveluita voi tuottaa tehokkaasti etänä ja yhteistyössä työterveyden kanssa.

Työtä voit tehdä etätyönä haluamassasi paikassa vaikka kotoasi käsin, mutta halutessasi voit työskennellä myös kivijalkayksiköissämme Helsingissä Digiterveys Kampin tiloissa tai Oulun yksikössämme. Tiloja hallinnolliseen työhön löytyy myös lääkärikeskusyksiköistämme, joten voit yhdistää työhön myös erikoisalasi vastaanottotoimintaa haluamassasi yksikössä.

Meillä voit työskennellä ammatinharjoittajana tai työsuhteisena joustavasti juuri sinun toiveidesi mukaisen työmäärän mukaisesti. Tarjoamme sinulle suuren talon turvallisen työympäristön, toimivat tukipalvelut sekä ammatillisen käytännönläheisen tuen, jotta sinä voit keskittyä asiakkaan hoitoon. Työskentelysi apuna sinulla on nimetty lääkäriasiakkuusvastaava, joka huolehtii osaltaan perehdytyksestäsi ja tuesta eri arjen tilanteissa. Lisäksi tukenasi ovat myös koko terveyspalveluverkostomme paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Kaikki toimintamme rakentuu korkean lääketieteellisen laadun varaan, noudatamme kansallisia hoitosuosituksia ja kehitämme lääketieteellistä laatua jatkuvasti.

Haluatko kuulla lisää?

Ota rohkeasti yhteyttä, keskustelemme mielellämme eri vaihtoehdoista, jolla yhteistyömme pääsee alkamaan.

Lisätietoja antaa vastaava ura-asiantuntija Sini Tolppanen (p. 044 494 2155, sini.tolppanen@terveystalo.com). Voit laittaa myös viestiä urapalvelut@terveystalo.com, jolloin otamme sinuun yhteyttä.Tervetuloa työkaveriksemme Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/257106/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer