Actionpark-työntekijä, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
KOUVOLA

Haussa on vakituinen osa-aikainen (20 h/2 vko)

ACTIONPARK-TYÖNTEKIJÄ
Kouvolan Prismakeskuksessa uudistettuna avattu Tykkimäki Actionpark on työpaikka täynnä iloa ja liikunnan riemua! Siksi haemme iloisella mielellä varustettua, oma-aloitteista ja aktiivista työntekijää huippukivaan Actionjengiin.

Työn luonteen vuoksi haluamme, että olet vastuuntuntoinen ja varmistat työvuorossasi sekä asiakkaiden turvallisuuden että viihtymisen. Annat hyvän tuulesi näkyä, palvelet ja opastat asiakkaita ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, valvontaa sekä alueen siisteydestä huolehtimista. Työajat sijoittuvat Tykkimäki Actionparkin aukioloaikojen mukaisesti päivä-, ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Odotamme sinulta:
Vähintään 18 vuoden ikää ja asiakaspalvelussa tarvittavaa suomen kieltä.
 Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
 Ensiaputaidot sekä asiakaspalvelu ja aiempi kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
 Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn liikunnan parissa.
 Ammattitaitoiset ja motivoituneet työkaverit ainutlaatuisessa työympäristössä.
 Huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka määräytyy alan kokemus ja koulutus huomioiden välille 8,22-11,21 €/h.
 S-ryhmän ylivertaiset henkilökuntaedut, joista esimerkkinä 25 % alennus ravintolaostoista!

Innostuitko? Hakemukset otamme vastaan sähköisen hakukanavamme kautta su 27.10.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Tehtävä saatetaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Actionpark-päällikkö Jaana Hyvärinen p. 040 7565 704 / jaana.hyvarinen@tykkimaki.fi - kysy rohkeasti, jos jokin jäi mietityttämään!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ACTIONPARK-TYKKIMKI/Actionpark-tyntekij_R-29604