Kaupungineläinlääkäri, Imatran kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 5.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävä sijoittuu Parikkalan eläinlääkärivastaanotolle, jossa työskentelet yhteisvastaanotolla muiden eläinlääkäreiden kanssa. Väliaikaisesti tehtäviä voi olla myös Ruokolahden eläinlääkärivastaanotolla.

Imatran seudun ympäristötoimen toimialueena on Imatra, Parikkala, Rautjärvi ja Ruokolahti. Seudulla on kaksi eläinlääkärivastaanottoa, toinen Ruokolahdella ja toinen Parikkalassa. Työ Parikkalassa on mukavaa pieneläin- ja lehmäpainotteista sekapraktiikkaa. Hevosia alueella hoidetaan jonkin verran, sikapraktiikkaa ei käytännössä ole. Parikkalan vastaanotto on hyvin varusteltu, sisältäen mm. pieneläinröntgenlaitteen. Vastaanotolla työskentelee hoitaja, joka hoitaa ajanvaraukset ja auttaa eläinlääkäriä toimenpiteissä. Pyrimme tuottamaan vastaanotolla perustasoista kuntapraktiikkaa.

Työnkuvaan kuuluvat yleiset kunnaneläinlääkärien praktiikka- ja virkatehtävät, sisältäen päivystyksen seudun alueella (päivystysrinkiin kuuluu 5 eläinlääkäriä). Myös kaupungineläinlääkärien esimiestehtävät ovat mahdollisia hakijan ollessa niistä kiinnostunut.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja työnkuvaasi.
Työntekijänämme saat myös
 hyvät täydennyskoulutusmahdollisuudet
 ePassi-edun kulttuuriin, liikuntaan ja hierontaan
 työsuhdepolkupyöräedun
 mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön ja vaikuttaa sen muotoutumiseen
 mahdollisuuksia työkiertoon
 perhemyönteisen työyhteisön
 hyvät työnohjaus- ja valmennusmahdollisuudet
 ennaltaehkäisevän työterveyshuollon, joka on työssä jaksamista tukevaa ja kattaa myös tarvittaessa erikoislääkärin konsultoinnin
 savuttoman työyhteisön.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Muissa EU/ETA-maissa tutkinnon suorittaneilta edellytetään lisäksi virkaeläinlääkärikurssin suorittamista. Viran hoito edellyttää henkilöauton ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävässä edellytetään myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme aktiivista työotetta, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Aikaisempi kokemus kaupungineläinlääkärin työstä katsotaan eduksi.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja palkkauksessa noudetaan Eläinlääkäriliiton suositusta. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa ja määräaikaisessa virkasuhteessa koeaikaa, joka on puolet virkasuhteen kestosta, kuitenkin enintään kuusi kuukautta.

Toimita hakemuksesi tiistaihin 5.11.2024 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan käynnissä ollessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/IMA-04-4-24/fi_FI