Helsinki Trainee, oikeudelliset tehtävät, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Palkkaus: 2204,64€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä Helsingin kaupungille oikeuspalveluiden ja työnantajapolitiikan tehtäviin!

Haemme kahta traineeta puolen vuoden mittaisiin työsuhteisiin. Olet maisterivaiheen oikeustieteen opiskelija tai vastavalmistunut juristi. Hallitset sujuvasti suullisen ja kirjallisen suomen kielen, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Voit tutustua Helsinki Trainee tehtäviin @helsinkirekry Instagram-tilillä.

Ensimmäisen haastattelukierroksen toteutamme videohaastatteluina viikolla 45, jonka jälkeen kutsumme hakijoita henkilökohtaisiin haastatteluihin viikolle 48.

Hakulomakkeella voit ilmoittaa, oletko kiinnostunut hakemaan yhtä vai molempia ilmoituksen tehtäviä.

1. Helsinki Trainee, oikeuspalvelut, hallinto-osasto

Haemme tulevaisuuden juristia perehtymään ja hoitamaan moninaisia kaupungin toimintaan liittyviä oikeudellisia toimeksiantoja ja selvitystöitä. Pääset työskentelemään kokeneempien juristien työparina muun muassa hallinto- ja kuntaoikeuteen, tietosuojaan, julkisuuteen ja tiedonhallintaan, työ- ja virkasuhteisiin, insolvenssimenettelyihin sekä yhteisöoikeuteen liittyvissä oikeudellisissa työtehtävissä. Sinulla on myös mahdollisuus osin vaikuttaa työtehtäviisi osaamisestasi ja mielenkiinnostasi riippuen.

Toivomme, että sinua kiinnostaa aidosti työskentely kuntia koskevan juridiikan parissa. Olet asioihin rohkeasti tarttuva, järjestelmällinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Työskentelytapasi on systemaattinen ja sinulla on valmius laadukkaiden asiatekstien tuottamiseen erinomaisella suomen kielellä. Sinulla on itsenäinen ja palveluhenkinen työote sekä lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden tutustua moninaisten oikeudellisten toimeksiantojen hoitamiseen Suomen suurimmassa työnantajaorganisaatiossa. Pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jonka työ vaikuttaa laaja-alaisesti kaupunkiorganisaation toimintaan. Viihtyisät ja historialliset työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa. Helsingin kaupungilla teemme joustavasti monipaikkaista työtä. Suuressa organisaatiossamme on laajat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan, oppia ja luoda uraa. Haluamme tukea myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Työpaikan osoite: Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki

2. Helsinki Trainee, työnantajapolitiikka, Stadin HR

Haemme tulevaisuuden työoikeusjuristia näkemään ja tekemään työnantajapolitiikkaa suuressa organisaatiossa. Tehtävänäsi on osallistua työnantajan lainsäädäntöön sekä työ- ja virkaehtosopimuksiin perustuvien linjausten ja ohjeiden laadintaan. Lisäksi pääset toteuttamaan oman vastuuprojektin sekä tekemään erilaisia taustaselvityksiä. Sinulla on traineena myös mahdollisuus vaikuttaa tuleviin työtehtäviisi osaamisestasi ja mielenkiinnostasi riippuen.

Olet asioihin rohkeasti tarttuva, järjestelmällinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Työskentelytapasi on systemaattinen ja sinulla on valmius laadukkaiden asiatekstien tuottamiseen. Sinulla on itsenäinen ja palveluhenkinen työote sekä lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot. Harjoittelun alussa saat kattavan perehdytyksen samaan aikaan aloittavien traineiden kanssa ja lisäksi yksikön edellinen trainee toimii tutorinasi ensimmäisinä työpäivinä.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden tutustua HR-juridiikkaan työnantajapolitiikan näkökulmasta Suomen suurimmassa työnantajaorganisaatiossa. Pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jonka työ vaikuttaa laaja-alaisesti kaupunkiorganisaation toimintaan. Viihtyisät ja modernit työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Hakaniemen Ympyrätalossa. Helsingin kaupungilla teemme joustavasti monipaikkaista työtä. Suuressa organisaatiossamme on laajat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan, oppia ja luoda uraa. Haluamme tukea myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Työpaikan osoite: Siltasaarenkatu 18-20 C, 00530 Helsinki

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Rekrytoinnissa on mahdollista käyttää myös positiivista erityiskohtelua.

Työpaikka on osa Helsinki Trainee -ohjelmaa, jonka osana meillä on avoinna yhteensä 12 trainee-paikkaa erilaisissa tehtävissä. Katso kaikki haut osoitteesta: https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KANSLIA-03-20-24