Koulupsykologi, Turku, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Turun perhekeskukseen perusopetuksen koulupsykologia vakituiseen toimeen.

Lapset ja nuoret tarvitsevat ammattilaisten varhaista ja moniammatillista tukea. Työsi on merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Teet yhteistyötä koulujen terveydenhoitajien ja kuraattoreiden kanssa. Lisäksi kouluilla toimii psykiatrisia sairaanhoitajia.

Perhekeskuksen psykologina vastaat esiopetuksessa ja perusopetuksessa opiskelevien oppilaiden psyykkisen opiskelukyvyn, oppimisen ja hyvinvoinnin edistämisestä ja ongelmien ennaltaehkäisystä yksilö- ja yhteisötasolla. Lisäksi tavoitteena on jo heikentyneen opiskelukyvyn palauttaminen.

Lakisääteinen yksilökohtainen ja yhteisöllinen opiskeluhuolto sisältää arviointeja, psykologisia tutkimuksia, tukikeskusteluja, verkostotyötä, neuvontaa ja ohjausta sekä yksilöön kohdistuvaa konsultointia, kriisitukea ja asiakastyöhön liittyvää dokumentointia.

Psykologin työ on ihmissuhdetyötä. Työn haastavuus ja vastuullisuus motivoivat positiivisella tavalla. Psykologiemme mukaan työ on palkitsevinta, kun huomaa pystyvänsä auttamaan lapsia ja nuoria varhaisessa vaiheessa. Työn painopiste on ennaltaehkäisyssä.

Varha on koulutusmyönteinen työnantaja, joten sinulla on mahdollisuus täydennyskoulutuksiin. Tarjoamme sinulle yksilöllisesti tuettua työnohjausta kokeneiden työnohjaajien avulla. Työnohjausryhmillämme on tarpeiden mukaisesti orientoidut tavoitteet. Saat tehdä töitä moniammatillisessa, toisiaan arvostavassa tiimissä. Hyvä, kollegiaalinen työyhteisö ja lähijohtaja tukevat sinua ja jokainen tahollaan tuo myös iloa ja huumoria työpäivääsi. Työelämän joustot ovat tärkeitä, joten tarjoamme mahdollisuuksia mm. perhe- ja työelämän yhdistämiseen.

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset tekemään ja kehittämään oppilashuoltoa moniammatillisessa yhteistyössä. Panostamme yksilölliseen ja riittävään perehdytykseen. Työ on itsenäistä, mutta saat aina apua kokeneilta kollegoilta ja lähijohtajaltasi. Työntekijät ovat meille todella tärkeitä.

Kokemus psykologin työstä sekä kehitysmyönteinen asenne auttavat sinua pääsemään nopeasti sisälle tähän työhön. On tärkeää, että haluat olla sydämelläsi mukana antamassa oppilaille parasta mahdollista asiantuntemustasi.

Eduksi luetaan lasten tai nuorten parista saatu työkokemus, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot ja kielitaito: suomi, ruotsi, englanti.

Tarjoamme sinulle:
- Hyvät työkaverit, mukavan työyhteisön ja työtä tukevan lähijohtajan
- Yksilöllisen, tarpeidesi mukaisen työnohjauksen
- Mahdollisuuden päästä tekemään ja kehittämään oppilashuoltoa moniammatillisessa yhteistyössä
- Innostavan ja innovatiivisen työyhteisön
- Vaihtelevan ja mielenkiintoisen työkentän

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus. (Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat.)

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-944-24/fi_FI