Ohjaajan sijaisuus, Juhanankartano, Kangasala, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Palkkaus: 2497,46€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Juhanankartanossa asuu 15 asukasta ympärivuorokautisessa asumispalveluyksikössä. Asukkaat ovat monivammaisia, paljon apua tarvitsevia ja tukea tarvitsevia henkilöitä. Toimintamme periaatteena on mahdollisimman itsenäisen aikuisen täysipainoinen elämä. Ohjaajana tehtävänäsi on hoidon, tuen ja ohjauksen keinoin tarjota kehitysvammaisille asukkaille mahdollisimman turvallinen ja itsenäisyyttä tukeva ympäristö kodissa ja sen ympäristössä. Ajoittain haastava työ antaa sinulle paljon positiivista mieltä ja iloa elämään. Toivotamme tervetulleiksi niin kokeneet osaajat kuin uraansa aloittavat ammattilaiset. Tutustu tarkemmin toimintaamme: https://www.facebook.com/p/Juhanankartano-100063311763856/.

Mitä tarjoamme sinulle?
- Tiimissämme työskentelee tällä hetkellä vastaava ohjaaja, sairaanhoitaja ja 15 ohjaajaa. Tiimin tunnelmaa voi kuvailla rennoksi, auttavaiseksi ja huumorintajuiseksi.
- Perehdytämme sinut tehtävään ja sinulla on osaava, ammattitaitoinen tiimi tukenasi myös perehdytyksen jälkeen.
- Saat käyttöösi kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut: vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun sekä lounasedun Epassilla.
- Virkisty vapaalla ry:n toimintaa https://virkistyvapaalla.fi/ ja tyhy-toimintaa.
- Työterveyshuollon palvelut.
Tutustu palkkaukseen ja henkilöstöetuihimme tarkemmin: https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/palkkaus-ja-henkilostoedut.

Voimme valita sinut tehtävään, mikäli olet nimikesuojattu lähihoitaja tai perushoitaja (sosiaalihuolto). Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvamma-alalta ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen. Tehtävän hoito edellyttää hygieniapassia. Toivomme, että sinulla on suoritettuna LOVe-lääkehoidon verkkotestit. Tarvittaessa voit suorittaa lääkehoidon verkkotestit työsuhteen alussa.

Määräaikaisen työsuhteen aloitusajankohta on 2.12.2024. Sijaisuus jatkuu 12.1.2025 asti. Tehtävän työaika on kokotyöaika, jaksotyö, kolmivuorotyö. Sovellamme tehtävään koeaikaa, joka on puolet sijaisuuden kestosta. Valitulla tulee olla voimassa oleva tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Jos kolahti, niin jätä hakemuksesi pian! Kutsumme haastateltavat hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Tarjotaan yhdessä vammaisille asiakkaillemme monipuolinen ja mielekäs arki, jossa asiakas on oman elämänsä asiantuntijana!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-4215-24/fi_FI