Helsinki Trainee, digitaalinen HR, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Palkkaus: 2204,64€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä Helsingin kaupungille HR-järjestelmien, henkilöstödatan ja -raportoinnin kehittämisen pariin!

Haemme traineeta puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen digitaalisen HR:n monipuolisiin tehtäviin. Opiskelet soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. maisterivaihe tai ylempi AMK-tutkinto) ja olet edennyt opinnoissasi loppusuoralle tai valmistumisestasi on kulunut korkeintaan vuosi. Hallitset sujuvasti suullisen ja kirjallisen suomen kielen, muu kielitaito katsotaan eduksi. Hakijoilta odotamme oma-aloitteista työotetta ja vastuunottokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Voit tutustua Helsinki Trainee tehtäviin @helsinkirekry Instagram-tilillä.

Ensimmäisen haastattelukierroksen toteutamme videohaastatteluina viikolla 45, jonka jälkeen kutsumme hakijoita henkilökohtaisiin haastatteluihin viikolle 48.

Helsinki Trainee, digitaalinen HR, Stadin HR

Traineena pääset osallistumaan Helsingin kaupunginkanslian henkilöstöosaston HR-järjestelmäkehittämiseen sekä tekemään kanssamme data- ja raportointityötä. Trainee-jaksosi aikana pääset työskentelemään henkilöstödatan laatuprojektin parissa, ja tutustumaan tähän liittyvän datan käsittelyyn nykyjärjestelmissä ja uuden järjestelmän käyttöönottoon valmistautumiseen. Työhön kuuluu myös yhteistyötä kaupungin HR-yhteisön kanssa datan laadun parantamiseksi.

Työtehtävissä tuet asiantuntijoita ja esihenkilöitä HR-raportoinnin kysymyksissä. Trainee-jaksolla saat kosketuksen HR-datan ja -raportoinnin, muutosjohtamisen ja tiedolla johtamisen mielenkiintoiseen maailmaan Suomen suurimman työnantajan palveluksessa: toisaalta nykytilaan, mutta myös alkamassa olevan HR-kokonaisuudistuksen myötä moderneimpien työkalujen käyttöönoton valmisteluun.

Toivomme, että sinulla on vankka kiinnostus työskennellä datan, analytiikan ja tiedolla johtamisen parissa Suomen suurimman työnantajan palveluksessa. Menestymistäsi trainee-jaksolla edesauttaa, jos hallitset jo data- ja raportointityökaluja ja HR on sinulle alueena tuttu. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin, että olet innostunut oppimaan ja kehittymään alan osaajaksi!

Kotiyksikkönäsi toimii Digitaalinen HR -yksikkö, jossa tukenasi on sinua innolla odottava 15-henkinen HRIS-ammattilaisten tiimi. Me perehdytämme sinut tehtäviisi ja olemme tukenasi koko harjoittelusi ajan. Olemme aktiivinen ja kehittämismyönteinen yksikkö, jossa tuemme toinen toisiamme. Viihtyisät ja modernit työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Hakaniemen Ympyrätalossa.

Työpaikan osoite: Siltasaarenkatu 18-20 C

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen suurimmassa työnantajaorganisaatiossa ja hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi. Pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jonka työ vaikuttaa laaja-alaisesti kaupunkiorganisaation toimintaan. Helsingin kaupungilla teemme joustavasti monipaikkaista työtä.

Suuressa organisaatiossamme on laajat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan, oppia ja luoda uraa. Haluamme tukea myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Helsingin kaupunki on vastuullinen työnantaja, joka haluaa edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Rekrytoinnissa on mahdollista käyttää myös positiivista erityiskohtelua.

Työpaikka on osa Helsinki Trainee -ohjelmaa, jonka osana meillä on avoinna yhteensä 12 trainee -paikkaa erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Katso kaikki haut osoitteesta: https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KANSLIA-03-21-24