Ohjaaja, toimi, vammaispalvelut, toimintakeskus K, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oulun toimintakeskus Kipinä tarjoaa arkipäivisin työtoiminta-alustan mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, kehitysvammaisille sekä muille erityistä tukea tarvitseville asiakkaille. Työtoiminta on yksilöllisesti suunniteltua työn luonteista ja tavoitteellista toimintaa, jota toteutetaan toimintakeskuksessa sekä liikkuvana työtoimintana yksikön ulkopuolella.

Ohjaajan tehtävänä on huolehtia kädentaitopajan ohjaustehtävistä sekä muista työtoimintaa koskevista järjestelyistä. Palvelumme keskiössä on asiakas. Ohjaajalla tulee olla valmius toimia myös toimintakeskuksen eri ryhmissä. Ohjaaja suunnittelee ja toteuttaa aktiivisesti myös toimintakeskuksen ulkopuolella tapahtuvaa liikkuvaa työtoimintaa. Työ on päivätyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa ja monipuolista kädentaitojen osaamista, alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävän hoitamisessa tarvitset myös ryhmänohjaustaitoja, kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä kokonaisuuksien hallintaa. Arvostamme vahvoja tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä asiakasta motivoivaa ja tukevaa työtapaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 §3 ja §8 mukainen pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624418/fi_FI