Määräaikainen viheraluemestari, KEURUUN KAUPUNKI
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keuruun kaupungin Elinvoiman ja asuinympäristön toimialan alaisuudessa toimiva Yhdyskuntatekniikan tulosyksikkö hakee määräikaiseen palvelussuhteeseen

VIHERALUEMESTARIA

Viheraluemestari toimii työhön osallistuvana työnjohtajana kaupungin puisto- ja viheralueisiin liittyvissä toimissa yhdyskuntatekniikan tulosyksikön alla. Työntekijät koostuvat vakituisista työntekijöistä, kausityöntekijöistä sekä pitkäaikaistyöttömistä.

Viheraluemestari vastaa viheralueiden ylläpidosta, suunnittelusta ja rakentamisesta. Puistojen ja metsien lisäksi hänen vastuualueenaan ovat torit, leikkipaikat, venepaikat, uimarannat, kaupungin kiinteistöjen piha-alueet, vieraslajien torjunta ja pieneläinten hautausmaa. Lisäksi tehtävän kuuluu näiden osa-alueiden hallinnolliset tehtävät yhdessä kunnossapitomestarin sekä kuntatekniikan päällikön kanssa.

Tehtävässä vaaditaan puutarha-alan osaamisen lisäksi hyviä johtamistaitoja sekä kokemusta kunta-alan päätöksenteosta.
Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta ja joustavuutta.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on puutarhurin perustutkinto, sekä vähintään vuoden työkokemus alalta. B ajokortti on pakollinen. Tieturva ja työturvakortti pätevyydet luetaan eduksi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja viikkotyöaika 38,15 tuntia. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.
Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus valtakunnalliseen kunta-alan sähköiseen työnhakupalveluun Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi; työavain 624066, viimeistään 1.11.2024 kello 15.00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624066/fi_FI