Sahuri, Kankarin Kaluste Oy, Kihniö, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 3.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Kankarin Kalusteelle sahuria Kihniöön!

Kankarin Kaluste on kalustanut suomalaisia koteja yli 30 vuotta. Kankarin keittiöt, kylpyhuoneet sekä muut kodin kalusteet ovat laadukasta suomalaista työtä. Vuonna 1980 perustettu yritys on yksi maamme suurimmista kiintokalustetoimittajista, ja tunnetaan myös uudisrakennusten kalusteiden suunnittelijana sekä valmistajana. Kankari toimittaa kiintokalusteita ainoastaan projektikohteisiin ja kuluttaja-asiakkaitaan yritys palvelee yhteistyökumppaniensa kautta. Kankarin tuotantotilat sijaitsevat Kihniössä Pirkanmaalla, ja yritys työllistää n. 70 henkilöä. Lue lisää: www.kankari.fi.

Työskentelet pääasiassa sahan puolella, mutta työpäiviisi voi sisältyä myös muita tuotannon töitä kokemuksestasi riippuen. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä ja/tai tehtävään soveltuva koulutus ovat toivottavia. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä sisältää raskaita nostoja. Kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan ja into oppia uutta!

Työ alkaa 6 kk vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä Kankarin Kalusteen omille palkkalistoille. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (6-14/14-22), ja palkkaus on puusepänteollisuuden TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Riia Viljanen, 050 432 9897, riia.viljanen@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1474212