Toimintaterapeutin sijaisuus, Kittilä, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Palkkaus: 2841,96€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule toimintaterapeutiksi Lappiin!

Lapin hyvinvointialueella, Kittilän kuntoutuksessa, on haettavana toimintaterapeutin sijaisuus 7.1. - 31.12.2025.

Tehtäviisi kuuluu toimintaterapiapalveluiden järjestäminen kaiken ikäisille ja eri asiakasryhmille. Keskeisiä työtehtäviäsi ovat lähetteiden ja terapiapalautteiden käsittely, toimintaterapiatarpeen arviointi ja toteutus omana toimintana sekä toimintaterapia-arviointien ja ohjauksien sekä resurssien puitteissa terapiajaksojen toteutus ja jatkosuunnitelman tekeminen. Meillä korostuvat moniammatillinen yhteistyö, konsultointi- ja asiantuntijapalvelut työryhmissä ja asiakaskohtaisesti sekä verkostojen ohjaus- ja neuvonta asiantuntijaroolissa.

Tarjoamme sinulle:

-Kittilän paikallisen ja mukaansatempaavan työryhmän lisäksi koko Laphan alueen laajan kuntoutuksen- sekä toimintaterapeuttien verkoston ja ammatillisen tuen.
- Mahdollisuuden toimintaterapian ja yhteistyön kehittämiseen hyvinvointialueella muiden toimijoiden kanssa.
-Tehtäväkohtaisen palkkauksen 2 841,96 €/kk.
-Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu ja vuokrattavat lomamajat.

Edellytämme sinulta:

- Toimintaterapian koulutusohjelmassa suoritettua sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) edellyttämää laillistusta.
- Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Katsomme Saamen kielen taidon erityiseksi eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun sijaisen on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 28.10.2024 klo 15.00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624087/fi_FI