Hoiva-avustaja, Tukena Hippenhelmi, Tukena Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään merkityksellistä työtä kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevien asiakkaidemme kanssa! Etsimme nyt hoiva-avustajaa Tukena Hippenhelmeen vakituiseen työsuhteeseen.

Tukena Hippenhelmi on Turun Moision alueella tammikuussa 2025 toimintansa aloittava uusi yksikkö. Hippenhelmi tarjoaa kodin 19 lapselle tai muun syyn vuoksi apua tarvitsevalle henkilölle. Hippenhelmi sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä Moisiossa ja lähistöllä on hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Sijaintimme mahdollistaa tulevien asukkaidemme monipuolisen osallisuuden erilaisiin tapahtumiin ja palveluihin myös yksikön ulkopuolella, kotisivuiltamme pääset kurkkaamaan lisää, miltä meidän arkemme Tukenassa näyttää ja miten sinä viihtyisit meillä! Facebook: Tukena / Instagram: tukenafi

Haethan pian mukaan uuteen yksikköömme. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä luomaan yhdessä uutta ja tukemaan asukkaidemme hyvää elämää! Tärkeintä on aito halusi auttaa, tukea ja ohjata asiakkaidemme yksilöllisen ja monipuolisen elämän toteutumisessa niin arjen kaikissa päivittäisissä toiminnoissa kuin vapaa-ajan puuhissakin. Toimit työssäsi yhteisten arvojemme mukaisesti eli ihmistä kunnioittaen, luotettavasti, edelläkävien ja vastuullisesti. Omaat myös tartuntatautilain mukaisen rokotesuojan sekä voimassa oleva rikosrekisteriote tulee esittää ennen työsuhteen alkua.
Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme erilaisia koulutusmahdollisuuksia jatkuvan ammatillisen osaamisen kasvusi tueksi.

Olemme joustava työnantaja ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Työntekijämme kokevat, että meillä voi tehdä työnsä hyvin ja arvojemme mukaisesti. Kirsikkana kakun päällä saat sitoutuneita, vahvaa työn merkityksellisyyttä ja palkitsevuutta kokevia työkavereita. Toivotamme tervetulleeksi uuden työkaverin, joka haluaa tulla osaksi Tukena Hippenhelmen rentoa, huumorilla sävytettyä tekemisen meininkiä.

Haethan nyt, sillä etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Leena Aaltonen, leena.aaltonen@tukena.fi, p. 040 769 0325.

Työpaikan tiedot
Yhteystiedot: Leena Aaltonen, 040 769 0325 (arkisin 8-15), leena.aaltonen@tukena.fi
Työpaikan osoite: Hippenpiha 2, 20400 Turku
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 0-1 vuotta
Työ alkaa: alkuvuosi 2025
Työaika: Jaksotyö (2-vuorotyö)
Työn kesto: Yli 12 kk
Haku päättyy: 27.10.2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/ca1799af-286d-487f-9cf6-23f8bf5ca9d0