Huoltoteknikko asiakaskohteisiin, Diamond Power Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Diamond Powerilla on avoin työtehtävä vapaana, jossa korostuu niin vaihtelevat työtehtävät kuin työkohteet.

Tässä roolissa pääset koordinoimaan työtehtäviä sekä suorittamaan tarkastuksia sekä käyttöönottoja. Työtehtäviin kuuluvat myös asennus- ja huoltotehtävät niin asiakkaiden tiloissa kuin yrityksen omalla pajalla. Hae mukaan!

Asiakasyrityksemme Diamond Power Finland Oy etsii koneasentajaa/huoltajaa omalle toiminnalleen. Haettavassa roolissa hoidat yrityksen tuotteiden huoltotehtäviä sekä laiteasennuksia. Vastuullasi ovat huoltotöiden suoritus ja oheisjärjestelyt, käyntiinajo, tarkastustoimet sekä työtehtävien koordinointi asennustiimille. Mikäli omaat kokemusta teollisuuden huolto- ja asennustehtävistä sekä haluat työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä, hae tehtävään pikaisesti!

Päivittäiset työtehtävät:

- Laitteiden kuntotarkastukset ja huoltotyöt asiakkaiden voimalaitoksilla

- suurempien huoltojen työnjohto

- uusien laitteiden asennustarkastukset ja käyttöönotot

- komponenttien huollot omalla työpajalla (Tuusula)

Työtehtäviin kuuluvat asennus- ja huoltotehtävät sekä asiakkaiden voimalaitoksilla, että yrityksen omissa tiloissa Tuusulassa. Matkustuspäiviä kertyy vuodessa 80-130. Muita päivittäisiä työtehtäviä ovat yhteydenpito asiakkaisiin, muihin sidosryhmiin sekä huoltotyönjohto asiakkaan kohteissa voimalaitoksilla. Vastaat huoltotoimien järjestelyistä sekä niihin liittyvien varaosatoimitusten käsittelystä ja hankinnoista. Tehtävässä toimit monipuolisissa ja vaihtelevissa huoltotehtävissä osana osaavaa ja asiantuntevaa tiimiä.

Edellytykset:

- Motivoitunut asenne ja oppimisen halu

- Tiimityöskentelytaidot, oma- aloitteisuus

- Soveltuva tekninen koulutus kuten koneenasentaja tai autonasentaja

- B-luokan ajokortti

- Englannin kielen taito

Pneumatiikan ja automaatiojärjestelmien tuntemus sekä hitsaustaito katsotaan eduksi. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, tiimihenkinen ja viihdyt vaihtelevassa työnkuvassa. Toivomme, että olet työskentelytavoiltasi ahkera, motivoitunut ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen työnkuvaan teollisuus- ja voimalaitoskohteissa, kilpailukykyisen palkkauksen ja tiiviin työyhteisön tuen. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan asiakasyrityksemme kanssa.

Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/669797cf22f278001dca4bec