Maankäyttöinsinööri, Pirkkalan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa rakentamaan toimivaa ja kestävää tulevaisuutta kanssamme! Haemme maankäyttöinsinööriä Pirkkalan kunnalle vakituiseen virkasuhteeseen 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Yhdyskuntatoimiala, tontti- ja mittauspalvelut

Yhdyskuntatoimialan tehtävänä on varmistaa toimiva, turvallinen, kestävä ja viihtyisä elinympäristö. Vastaamme yhdyskuntasuunnittelusta ja -tekniikasta sekä kunnan kiinteistöjen rakennuttamisesta, peruskorjauksesta ja huollosta. Hoidamme katuja, puistoja ja muita yleisiä alueita. Luomme hyvät puitteet viisaalle liikkumiselle, ja huolehdimme luonnosta edistämällä sen monimuotoisuutta. Kunnan ruoka- ja puhtauspalvelut ovat myös tärkeä osa toimintaamme.

Koko yhdyskuntatoimialaan kuuluu noin 180 eri alojen ammattilaista. Työhyvinvointikyselyn tulokset kertovat, että meillä viihdytään; yhteishenki on poikkeuksellisen hyvä ja vaihtuvuus pientä. Laatu on keskeinen nimittäjä kaikessa toiminnassamme. Meillä pääsee vaikuttamaan omaan työhönsä ja kokemaan ammattiylpeyttä työn tuloksista.

Tontti- ja mittauspalveluissa päätehtäviämme ovat tonttien myynti ja vuokraus, maanhankinta, tilastointi ja seuranta. Vastaamme rekistereiden ylläpidosta, hoidamme maanmittauksen asiantuntijatehtäviä ja tuotamme mittauspalveluja. Tontti- ja mittauspalveluiden tiimiin kuuluu noin puoli tusinaa alan osaajaa ja työpisteenä toimii yhdyskuntatoimialan Suupan toimipaikka.

Työnkuva

Rooliin kuuluvat erilaiset maankäyttöinsinöörin tehtävät, mm. vuokrarekisterin hallinnointi, kiinteistöjen luovutus, maanhankinnan valmistelevat tehtävät, tonttituotanto sekä erilaisten maankäyttöön liittyvien sopimusten laadinta. Voimme osittain räätälöidä työnkuvaa osaamisesi, kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan - haluamme, että voit kehittää taitojasi ja vaikuttaa työsi sisältöön.

Etsimme henkilöä, joka tuo mukanaan nykyaikaisia toimintamalleja ja kehittävää ajattelua. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa tehtävän mukana ja kehittää maankäytön toimintatapoja entistä paremmiksi - kokemuksesi tasosta riippumatta. Jos olet vasta urasi alkupuolella, tämä on erinomainen tilaisuus kehittyä ja kasvaa ammattilaiseksi.

Osaaminen

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on maankäytön suunnittelun, kiinteistönmuodostuksen ja kiinteistöjen vaihdantaan liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä yleisen tuntemuksen muista maanmittausalan tehtävistä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, julkisissa tilaisuuksissa esiintymistä ja B-luokan ajokorttia.

Odotamme reipasta itsenäistä työotetta, tiimityöskentelykykyjä sekä hyviä yhteistyö-, neuvottelu- ja asiakaspalvelutaitoja. Katsomme eduksi AutoCAD ja 3D-Win -osaamisen ja mahdollisen paikkatieto-osaamisen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on maanmittausinsinöörin (AMK) tai maanmittausteknikon tutkinto. Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.

Palvelussuhde

Toistaiseksi voimassa olevan virkasuhteen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä on toimistotyöaika 36 tuntia 15 minuuttia viikossa. Työaika on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus.

Kunnalla on käytössä tehtävän vaativuuteen perustuva palkkausjärjestelmä. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan (TS). Tehtävä sijoittuu palkkaryhmään 2.

Haku

Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 1.11.2024 klo 15.00.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa. Henkilövalinnassa käytämme ulkopuolista rekrytointikonsulttia, joka osallistuu myös haastatteluihin. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä tai prosessista, voit olla yhteydessä Eezy Personnelin Ulla Kauppiin, p. 050 4661062 tai ulla.kauppi@eezy.fi.

Tervetuloa osaksi Pirkkalan kunnallista kehittämistyötä, avaa uusi vaihe urallesi kanssamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623244/fi_FI