Hankepäällikkö, Sipoon kunta Sibbo kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 29.10.2024
  • Palkkaus: 4584,05€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko hankkeiden ja projektien vahva asiantuntija, jota kiinnostaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät dynaamisen asiantuntijatiimin jäsenenä ja hankkeiden johtajana?

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Sipoota?

Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvavia kuntia pääkaupunkiseudun kupeessa, reilun vartin ajomatkan päässä Helsingistä. Kasvun jatkuminen vaatii dynaamista ja innovatiivista yhdyskuntasuunnittelua. Yhdyskunnan ja ympäristön toimialalla työskentelet yhdessä muiden yhdyskuntakehityksen ammattilaisten kanssa.

Haemme nyt joukkoomme

HANKEPÄÄLLIKKÖÄ johtamaan kaava-alueiden toteutuksen esi- ja yleissuunnittelua.

Hankepäällikkönä johdat laajoja ja haastavia investointihankkeita vastaten hankkeen kokonaisuudesta ja onnistumisesta tavoitteiden mukaisesti. Vastaat kaava-alueiden yleissuunnitelmien ja muiden varhaisen vaiheen suunnitelmien laadintaprosesseista ja johdat kokonaisuutta suunnittelupöydältä aina rakentamisvaiheeseen asti. Olet vastuussa hankkeiden kustannusraamien määrittämisestä ja budjetoinnista yhdessä investointipäällikön kanssa sekä suunnitteluprojektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä. Toimit linkkinä kaavoituksen ja infran toteutussuunnittelun välillä ja hallinnoit asemakaava-alueiden toteutuksen hankesalkkua.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tullessasi meille töihin saat haastavia ja mielenkiintoisia yhdyskuntasuunnittelun ja -rakennuttamisen projekteja, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä joustoa työskentelyysi. Rohkaisemme ja kannustamme oman osaamisen kehittämiseen, koulutukseen ja uuden oppimiseen.

Ketterässä organisaatiossamme työtehtäviä ja vastuualueita voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Tarjoamme sinulle työyhteisömme osaavan ja innokkaan tuen sekä joustavan työajan ja hyvän etätyömahdollisuuden. Modernit työtilamme sijaitsevat Sipoon Nikkilässä. Kunnan palveluksessa voit kehittää osaamistasi ja uraasi suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti mm. vastuullisten tehtävien ja koulutusten avulla. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin johtamisen kehittämisellä, osallistavalla työyhteisötoiminnalla sekä henkilökohtaisella liikunta- ja kulttuurituella.

Mitä toivomme sinulta?

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä rakentamisen, kaavoituksen ja tekniikan prosessien tuntemista. Sinulla on kokemusta esimerkiksi infran suunnitteluprojektien johtamisesta tai kaava-alueiden hankekehityksestä. Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävää hallintaa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen.

Odotamme sinulta kokonaisuuslähtöisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä sekä kehittämisorientoitunutta ja tavoitteellista työskentelytapaa. Osaat ennakoida, pidät langat käsissäsi ja kykenet johtamaan kokonaisuuksia. Sinulla on hyvät ratkaisu- ja neuvottelutaidot ja toimit sujuvassa yhteistyössä niin konsulttien, käyttäjien kuin muidenkin sidosryhmien kanssa. Arvostamme kokemusta projektijohtamisesta ja hankehallinnasta sekä suunnitteluprosessien tuntemusta.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 18.11. tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehtoja määrittää teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS). Hankepäällikön tehtäväkohtainen palkka on 4584,05€/kk. Koeaika on kuusi kuukautta ja valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Yhdyskunnan ja ympäristön toimiala työskentelee kokonaan uudistetuissa, moderneissa tiloissa, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota yhteistyön sujuvoittamiseen ja toimitilojen joustavuuteen. Etätyökäytäntömme on joustava. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen ja Nikkilään on sujuvat bussiyhteydet mm. Helsingistä.

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Sipoota ja jätä hakemuksesi 29.10.2024 klo 16:00 mennessä ohessa olevan linkin kautta, tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso lisätietoja käynnissä olevista rakennus- ja kehittämishankkeista osoitteessa: www.sipoorakentaajakehittaa.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624417/fi_FI