Toimintaterapeutti, Rovaniemen kuntoutussairaala, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 11.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule toimintaterapeutin töihin Lappiin!

Toimintaterapeutin tehtävä sijoittuu Kaakkoisen Lapin kuntoutuspalveluihin, Rovaniemen kuntoutussairaalaan. Kuntoutussairaalan osastot K1, K2 ja K3 ovat perusterveydenhuollon osastoja, joissa hoidetaan akuutti-, tutkimus-, kuntoutus- ja saattohoitopotilaita. Tehtäviin kuuluu kuntoutustarpeen arviointia, asiakkaan ohjausta ja neuvontaa, terapiajaksojen toteutusta sekä yhteistyötä potilaan ja muun verkoston kanssa.

Tarjoamme:

- Moniammatillisen työyhteisön ja osaavien kollegoiden tuen työllesi.
- Mielenkiintoisen tehtävän toimintaterapiakuntoutuksen asiantuntijana!
-Tehtäväkohtaisen palkkauksen 2 841,96 €/kk, sekä rekrytointilisän 150 €/kk.
-Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.
-Mahdollisuuden aloittaa työ, kun sinulle parhaiten sopii.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapian koulutusohjelmassa suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) edellyttämä laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävässä edellytetään hyväksyttävä lääkärintodistusta. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa. Tehtävä on uudelleen haettavana 11.11.2024 klo 15:00 saakka!
Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/583219/fi_FI