Lähihoitaja, Kotihoito, Lempäälä, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Palkkaus: 2454,48€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Lähihoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä sekä monipuolista tiimityötä, jossa pääset hyödyntämään oma-aloitteisuuttasi. Työssä voit toteuttaa omaa ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Työsi on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan voimavarat huomioiden. Työsi sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä sekä ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Käytössämme on etäteknologian ratkaisuja, joiden avulla tuemme asiakkaamme hoitoa, hyvinvointia, turvallisuutta ja omatoimisuutta kotona. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvä ja mahdollisimman aktiivinen arki.

Mitä tarjoamme sinulle?
- Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseesi, ja alkuun pääset tutustumaan kotihoidon työhön kokeneemman työkaverin mukana. Haluamme, että viihdyt lämminhenkisessä työyhteisössämme.
- Työhyvinvointi on meille tärkeää ja yhdessä toimien selviämme arjen eteen tuomista haasteista.
- Saat käyttöösi kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut: vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun sekä lounasedun Epassilla.
- Virkisty vapaalla ry:n toimintaa https://virkistyvapaalla.fi/ ja tyhy-toimintaa.
- Työterveyshuollon palvelut.
- Tutustu palkkaukseen ja henkilöstöetuihimme tarkemmin: https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/palkkaus-ja-henkilostoedut.

Mitä toivomme sinulta?
- Olet nimikesuojattu lähihoitaja tai perushoitaja (sosiaalihuolto).
- Tehtävässä tarvitset voimassa olevaa B-ajokorttia ja auton käyttömahdollisuus on eduksi.
- Kiinnostusta vanhustyötä kohtaan, joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä.
- Sinulla on suoritettuna lähihoitajan LOVe-lääkehoidon verkkotestit, jotka on mahdollista suorittaa myös työpaikalla työsuhteen alkaessa.

Määräaikaisen työsuhteen aloitusajankohta on 1.11.2024 tai voimme sopia aloituksesta joustavasti. Sijaisuus jatkuu 12.1.2025 asti. Tehtävän työaika on kokotyöaika, jaksotyö, kaksivuorotyö. Sovellamme tehtävään koeaikaa, joka on puolet sijaisuuden kestosta. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Suosittelemme vahvasti tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Tiinalta ja jätä hakemuksesi ilmoituksella olevan painikkeen kautta. Olemme haastateltaviin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toivotamme uudet työkaverit lämpimästi tervetulleeksi mukavaan työyhteisöömme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-4361-24/fi_FI