Trukinkuljettaja Kärkölään, Henkilöstöliiga Uusimaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 19.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haussa vakituinen trukkikuski!

Työn kuvaus

Haemme asiakkaallemme vastapainotrukkikuskia Kärkölään. Työ sisältää isolla laitteistolla ajamista kuten esimerkiksi 16t vastapainotrukilla sekä sisä- sekä ulkoympäristössä. Arkipäivisin tehtävä 2-vuorotyö. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme

Työskentelet aluksi Henkilöstöliigan kautta 6 kk ja sen jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaalle. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan. Tuntipalkka on raskaiden koneiden ajokokemusvuosista riippuen n. 14-16€/h.

Odotamme

Työhön vaaditaan ison vastapainotrukin ajotaitoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Myös aiempi kokemus ulkoympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä. Olethan myös valmis sitoutumaan pidempiaikaiseen työhön.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä hakemuksesi, CV:si ja yhteystietosi mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta saapuneet hakemukset käsitellään. Emme käsittele sähköpostitse tai muun kanavan kautta toimitettuja työhakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalveluyrityksiä ja työllistää vuosittain yli 1000 avainpelaajaa työelämän pelikentille! Työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme Henkilöstöalan yritysten liiton (HELA) jäsenyritys ja toimimme reilusti työelämän yhteisten pelisääntöjen mukaan. Työntekijöiltämme saamme kiitosta tasa-arvoisesta ja ystävällisestä kohtelusta sekä aktiivisesta uusien työmahdollisuuksien tarjoamisesta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/23272368