Sosiaalityöntekijä, vammaispalvelut Kouvola, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Palkkaus: 4.082,29€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sosiaalityöntekijää vammaispalveluun Kouvolan tiimiin, johon kuuluu lisäksesi kaksi sosiaalityöntekijää ja viisi sosiaaliohjaajaa. Toiminnassamme on keskeisintä asiakaslähtöisyys ja asiakkaiden voimavaroja tukeva ratkaisukeskeinen työote. Sosiaalityöntekijänä toimit sosiaalityön asiantuntijana ja konsultoivana työntekijänä vammaispalvelun muulle henkilöstölle. Työtäsi ohjaa mm. vammaispalvelulaki ja kehitysvammalaki. Tässä tehtävässä asiakkaina ovat yli 29-vuotiaat aikuiset.

Sosiaalityöntekijän työ on pääsääntöisesti asiakastyötä ja vastaat omalta osaltasi asiakasprosessien etenemisestä ja seurannasta, sekä osallistut asiakastyön ja sosiaalityön jatkuvaan kehittämisprosessiin vammaispalvelun tiimin jäsenenä. Työskentelyotteessasi korostuu usko yhteistyön voimaan, mutta pysyt kantamaan asioista ja toiminnasta itsenäistä vastuuta. Vammaispalveluyksiköllä on useita toimipisteitä Kymenlaakson alueella.

Kelpoisuusehto virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen kelpoisuus. Valinnassa katsomme eduksi vammaispalvelujen osaamisen. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin yliopistossa opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-02-382-24/fi_FI