Nuoriso-ohjaaja, Oulun Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oulun NMKY ry hakee kokopäiväistä (100%) ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Haettava työ sijoittuu Lokon toimintaan ja on kohtaamis- ja ohjaustyötä 18-35 -vuotiaiden nuorten aikuisten parissa. www.onmky.fi/kohtaamispaikka/
Tulevana ohjaajana pääset mukaan mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön. Tässä työssä yksikään päivä ei ole samanlainen. Toiminnan kohderyhmä on yksinäisyyttä ja ulkopuolisuutta kokevat, jotka tarvitsevat yksilölähtöistä ohjausta sekä erityistä tukea esimerkiksi sosiaalisissa tilanteissa. Toiminnan lähtökohtana on nuorten aikuisten osallistaminen ja aktivoiminen toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen. Työvälineinä käytetään muun muassa musiikkia, taidetta ja katukulttuuria erilaisten pien- ja harrastusryhmien sekä nuorten toteuttamien toimintojen ja tapahtumien muodossa. Tavoitteena on kohderyhmän arjenhallinnan tukeminen sekä yksilöllisten vahvuuksien tunnistaminen. Suurin osa työajasta on kohtaavaa ohjaustyötä avoimessa toiminnassa sekä pienryhmä- ja yksilöohjauksessa. Tämän lisäksi jokainen ohjaaja tekee viestintää ja markkinointia sekä osallistuu toiminnan arviointiin ja kehittämiseen. Työtä toteutetaan pääsääntöisesti arkena, painottuen iltapäivä ja ilta-aikoihin järjestettävän toiminnan mukaan. Myös viikonlopputyö sekä työmatkat ovat mahdollisia sekä muut yhdistyksen toimintaan liittyvät työtehtävät.
Oulun NMKY ry:n Lokon toiminta on alkanut huhtikuussa 2024 kehittämishankkeena ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA). Työtiimiin kuuluu lisäksi myös toiminnasta vastaava hankekoordinaattori sekä 50 % työajalla oleva ohjaaja. Mahdollistamme omalta osaltamme myös opiskelijoiden harjoitteluja sekä työkokeiluja. Työn tukena on Oulun NMKY ry:n liikunta- ja nuorisotyön tiimi ja paikallinen yhteistyökumppanien verkosto. Oulun NMKY ry:n avoimessa nuorisotoiminnassa työskennellään vahvasti sosiaalisen vahvistamisen kentällä. Toiminnan arvoihin ja periaatteisiin kuuluu muun muassa suvaitsevaisuus, vastuullisuus, luotettavuus ja osallisuus. Valittavalla työntekijällä tulee olla taitoa sensitiiviseen kohtaamiseen, toisten kunnioittamiseen sekä kykyä ottaa vastuuta konfliktitilanteiden ratkaisuun.
Tehtävään valitulta edellytetään nuorten aikuisten parissa tehtävään ohjaustyöhön soveltuvaa koulutusta ja kokemusta kohderyhmän kanssa tehdystä työstä. Eduksi katsotaan esimerkiksi musiikin tai luovan ilmaisun ohjaamisen osaaminen, tapahtumajärjestämisen osaaminen, kielitaito sekä muu kohderyhmän kanssa työskentelyn mahdollistava erityisosaaminen. Työntekijällä tulee olla taitoa tehdä töitä pienessä tiimissä, organisoida omaa työtään, hallita nopeasti muuttuvia tilanteita, vastata toiminnan turvallisuudesta sekä halua kehittää ja kokeilla.
Oulun NMKY ry on osa maailmanlaajuista YMCA (suomeksi NMKY) verkostoa. YMCA on maailman suurin poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö, joka toimii yli 120 maassa. Työnantajana Oulun NMKY ry tarjoaa työntekijälleen mahdollisuuksia tarttua uusiin haasteisiin ja oman ammatillisuuden kehittämiseen, monipuolisen työn sekä kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä Smartum-edut. Pienessä ja vuorovaikutuksellisessa työyhteisössämme arvostetaan tiimityötä, avoimuutta, oma-aloitteisuutta sekä työiloa.
Ohjaaja: kokoaikatyö (100 %). Palkka määräytyy KJTES:n mukaisesti, vaativuusryhmä 4 (2261,21 €) + KJTES:in mukaiset lisät. Työn aloitusajankohta on joulukuussa 2024 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen 17.3.2027 saakka (voi myös kestää pitempään jatkorahoituksesta riippuen). Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Haastattelut pidetään ensisijaisesti ti 5.11. klo 9-14.

Lisätietoja haettavasta työstä antaa Lokon toiminnasta vastaava hankekoordinaattori Elisa Hinkkala p. 050 386 9254. Yhteydenotot mieluiten ti 15.10. klo 9-13 tai ma 21.10.

Hakemus + ansioluettelo/CV on toimitettava viimeistään 27.10. osoitteeseen elisa.hinkkala@onmky.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:elisa.hinkkala@onmky.fi