Henkilökohtainen ohjaaja, Telma, Pori, Ammattiopisto Luovi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2024
  • Hae viimeistään 22.10.2024
  • Palkkaus: 1650-1920€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Poriin henkilökohtaista ohjaajaa työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaan koulutukseen (TELMA).

Erityinen tehtäväsi

Henkilökohtaisena ohjaajana toteutat ja olet mukana tukemassa opiskelijan yksilöllistä opintopolkua yhdessä ammatillisen erityisopettajan ja muiden ohjaajien kanssa. Keskeistä työssäsi on opiskelijan yksilöllinen ohjaus ja tukeminen arjen hallinnan taidoissa ja opiskelussa. Lisäksi osallistut opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen suunnitteluun ja yhteistyöhön hänen lähiverkostojensa kanssa. Työskentelet yhdessä laajan moniammatillisen verkoston kanssa ja yhdessä luotte opiskelijoillemme parhaat mahdolliset oppimisen edellytykset.

Olisiko tämä sinulle sopiva työ?

Voit olla etsimämme ohjaaja, mikäli sinulla on vahvaa osaamista erityistä tukea tarvitsevien kanssa työskentelystä. Toivomme, että sinulla on osaamista tukiviittomista sekä erilaisista puhetta tukevista ja korvaavista kommunikointikeinoista. Koet ohjaustyön omaksesi ja haluat ohjata vaativaa erityistä tukea tarvitsevaa opiskelijaa haastavissakin tilanteissa. Pystyt havaitsemaan opiskelijan yksilöllisiä tarpeita ja ennakoimaan toimintaa niiden mukaisesti. Henkilökohtaisen ohjaajan tehtävässä menestymistä tukevat hyvät vuorovaikutustaidot, kärsivällisyys, aktiivinen työote sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Tiimistä saat vahvan tuen työskentelyllesi. Eduksi katsomme soveltuvan sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutuksen, mutta tärkeintä on rohkea ja positiivinen asenteesi työtehtäviä kohtaan.

Työsuhde on osa-aikainen(30 h/viikko) ja määräaikainen 15.6.2025 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja tehtävän palkkaus on työkokemuksesi mukaan noin 1650-1920 e/kk. Työaika tehtävässä sijoittuu ma-pe klo 8-16 välille.

Miksi tulisit juuri Luoville töihin?

Meillä saat hyvän mahdollisuuden kehittää osaamistasi vaativaa erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaustyössä. Ohjaajan tehtävät tarjoavat sinulle loistavan tilaisuuden päästä osaksi ammatillisen erityisopetuksen arkea.

Meillä arvostetaan yhdessä tekemisen kulttuuria ja Luovissa saat työhösi tukea moniammatillisesta ja osaavasta henkilöstöstämme. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme edesauttaa työssä viihtymistäsi ajanmukaisilla työskentelyvälineillä, rennolla ilmapiirillä ja kehittymismahdollisuuksilla. Lue lisää Luovista työnantajana sivuiltamme.

Tervetuloa osaksi opiskelijalähtöistä ja iloista työyhteisöä!

Kiinnostuitko? Hae meille nyt! Vastaa järjestelmässämme muutamaan kysymykseen ja liitä mukaan CV:si. Tarvitsemme työntekijän mahdollisimman pian, joten saatamme olla yhteydessä ja haastatella sekä tehdä valinnan jo hakuaikana. Kannattaa siis hakea pikimmiten. Laitahan hakemuksesi kuitenkin viimeistään tiistaina 22.10.2024. Olemme yhteydessä sinuun viimeistään hakuajan päätyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Koulutuspäällikkö Krista Tuomisto vastaa mielellään kysymyksiisi ja tavoitat hänet numerosta 040 3193 366 maanantaista perjantaihin klo 8-16.Mikäli Krista ei pääse puhelusi hetkellä vastaamaan, jätäthän viestin, niin hän soittaa sinulle takaisin.

Ammattiopisto Luovi
Ammattiopisto Luovi on yksityinen, valtakunnallisesti toimiva, Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii lähes1000 ammattilaisen voimin noin 30 paikkakunnalla kautta maan. Meillä kaikki tekevät Erityistä tehtäväänsä suurella sydämellä, opiskelijoidemme hyväksi. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä ja meillä on kehittävä tekemisen meininki. Käy tutustumassa Luoviin ja työntekijätarinoihimme sivuillamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://luovi.solaforce.com/app/external/jobs/457?source=TE_PALVELUT