Apulaisosastonhoitaja, toimi, Oulun seudun yhteis, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2024
  • Hae viimeistään 24.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme joukkoomme tiimityöstä, hoitotyön kehittämisestä ja lähijohtamisesta innostunutta apulaisosastonhoitajaa toimeen Oulun seudun yhteispäivystykseen.

Toimintamme tavoitteena on tuottaa potilaille korkeatasoista ja vaikuttavaa, tutkittuun tietoon perustuvaa päivystyksellistä hoitoa. Päivystyksen toimintaan kuuluvat vaihteleva ja ennakoimaton kysyntä, nopeasti muuttuvat tilanteet ja niiden hallinta, moniammatillinen tiimityö sekä jatkuva osaamisen ja toiminnan kehittäminen.

Apulaisosastonhoitajat toimivat lähiesihenkilöinä hoitotyön ammattilaisille yhteistyössä osastohoitajien kanssa. Tehtäväkuvassa koostuu päivittäisjohtamiseen ja henkilöstöresurssien suunnitteluun, kohdentamiseen ja akuuttiin henkilöstön hankintaan liittyvät tehtävät. He tekevät vuorossaan yhteistyötä vuorovastaavan kanssa ja tarvittaessa osallistuvat hoitotyöhön. Apulaisosastonhoitajilla on myös oma roolinsa perehdyttämisen, viestinnän, työhyvinvoinnin tukemisen ja päivystyksen kehittämisen osalta yhteistyössä yksikössä toimivien esihenkilöiden kanssa. Työ on tällä hetkellä kaksivuorotyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja kehittävää työotetta, vastuullisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kehittää työtä yhdessä osaamiskeskuksen vastuuhenkilöiden kanssa. Mukavan työyhteisön ja tiiviin esihenkilötiimin lisäksi tarjoamme sinulle monipuolisen ja laaja-alaisen työympäristön, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään esihenkilötyössäsi. Perehdyttäminen, moniammatillinen yhteistyö ja tutorointi tukevat osaamisesi kehittymistä. Arvostamme hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi asiakaslähtöisyyttä ja organisointi- ja paineensietokykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena apulaisosastonhoitajan toimeen on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai aikaisempi pätevyys tai alan soveltuva alempi korkeakoulututkinto/ aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettyinä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä. Korkeakoulututkinto määrittyy korkeakoulututkintojen järjestämisestä annetun asetuksen (426/2005) mukaisesti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623309/fi_FI