Talous- ja henkilöstöjohtaja, Hattulan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nykyisen talous- ja henkilöstöjohtajamme siirtyessä urallaan eteenpäin haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen talous- ja henkilöstöjohtajaa ottamaan vastuun kunnan talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien johtamisesta ja kehittämisestä. Talous- ja henkilöstöjohtajana kuulut kunnan johtoryhmään sekä toimit hallintosäännön mukaisesti kunnanjohtajan sijaisena.

Kelpoisuusehtona virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, hyvä käytännön perehtyneisyys kunnan talousjohtamiseen ja henkilöstöhallintoon sekä kokemus esihenkilötyöstä. Eduksi katsomme kokemuksen julkisista hankinnoista sekä kunnallisesta päätöksenteosta.

Arvostamme uudessa talous- ja henkilöstöjohtajassamme kunnallistalouden erityispiirteiden tuntemusta, hyviä organisointitaitoja sekä kykyä ja rohkeutta kehittää omaa vastuualuettasi. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja olet sujuvasanainen, rakentava neuvottelija. Tehtävässä toimit myös esihenkilönä asiantuntevalle ja osaavalle tiimille, joka koostuu talous- ja henkilöstösuunnittelijasta, hallintosuunnittelijasta ja hallintosihteeristä. Tiimi tukee sinua tehtäväsi hoitamisessa vahvalla käytännön osaamisella hallinnon ja henkilöstöhallinnon saralla. Olet tiimillesi helposti lähestyttävä ja kuunteleva esihenkilö, joka toimii joustavasti ja luottaa tiiminsä asiantuntemukseen antaen tilaa itsenäiselle työskentelylle. Johtamistapasi edistää avointa vuorovaikutusta ja kannustavaa ilmapiiriä.

Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Kokonaispalkka virassa on 6 500 eur / kk, voit myös esittää palkkatoiveen. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ja ansioluettelot tulee jättää 31.10.2024 klo 15 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastatteluun kutsutuilta. Haastattelut järjestetään Hattulan kunnanvirastolla maanantaina 11.11.2024 ja keskiviikkona 13.11.2024. Rekrytoinnissa voidaan lisäksi hyödyntää henkilöarviointia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HAT-03-2-24/fi_FI