Puheterapeutti, lasten ja nuorten kuntoutuspalvel, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2024
  • Hae viimeistään 24.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lasten ja nuorten kuntoutuspalvelut tarjoavat puheterapian lisäksi toimintaterapeuttien ja psykologien palveluita pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Lapset/perheet ohjautuvat puheterapiaan, kun lapsen puheen tuotto, kielelliset tai vuorovaikutuksen taidot eivät etene ikätasoisesti.

Espoon lasten ja nuorten kuntoutuspalveluissa työskentelee yli 50 osaajaa. Espoon toimipisteemme sijaitsevat Espoon keskuksessa, Niittykummussa ja Leppävaarassa. Meillä puheterapeutin työ painottuu perheiden ja lapsen muun lähiympäristön ohjaukseen ja konsultointiin.

Työssäsi puheterapeuttina toteutat arvioita sekä yksilöllistä ja ryhmämuotoista kuntoutusta pääsääntöisesti vastaanotolla, mutta myös etäkontaktit ovat mahdollisia. Teemme tarpeen mukaan ohjauskäyntejä lapsen arkiympäristöön. Työskentelyssä huomioimme laajasti lapsen ja perheen kokonaistilannetta monialaista asiantuntijuutta hyödyntäen. Tehtävän hoitaminen edellyttää ripeyttä ja kykyä työskennellä laajoissa asiakas- ja yhteistyöverkostoissa.

Meillä lasten ja nuorten kuntoutuspalveluissa on kannustava työyhteisö, jossa kukaan ei jää yksin ja tarjolla on runsaasti kollegiaalista ja moniammatillista tukea. Työssä käytettävät kuntoutus- ja ohjausmateriaalit ovat helposti saatavilla ja palveluita tarjotaan asiakkaille myös etäkontaktein.

Työhön perehdytys on mentorointityylistä ja esihenkilöt ovat helposti lähestyttäviä, jolloin haastavia tilanteita ei tarvitse ratkoa yksin. Oman työsi tueksi ja kehittämiseksi tarjoamme myös ryhmämuotoista työnohjausta. Lisäksi isossa organisaatiossa asiakkaan hoitopolut ja palvelukriteerit on suunniteltu selkeiksi, jotta työskentely olisi mahdollisimman sujuvaa. Moniammatillisessa työskentelyssä opit aina uutta.

Tervetuloa osaavaan ja innovatiiviseen työyhteisöön!

Työpaikan nimi ja osoite: Lasten ja nuorten kuntoutuspalvelut, Kamreerintie 6, 02770 Espoo.
Työaika: 38 h 15 min / viikko.
Tehtäväkohtainen palkka: 3850,62 €/kk. Tehtävään on mahdollisuus hakea 200 €/kk rekrytointilisää 6kk:n ajalle.
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: filosofian maisteri, laillistettu puheterapeutti. Myös loppuvaiheen logopedian opiskelijat voidaan huomioida pätevien hakijoiden puuttuessa.

Tehtävässä edellytetään innostunutta ja reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä laajoissa asiakas- ja yhteistyöverkostoissa toimimista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme kokemusta pienten lasten kanssa tehdystä puheterapiatyöstä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi Eduhousen ja Oppiportin maksuttomien verkkokoulutusten tarjonnan avulla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-504-24/fi_FI