Seurakuntamestari, Lohjan seurakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 24.10.2024
  • Palkkaus: 2491,04-2813,54€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hautaus- ja puistopalvelut hakee Lohjan ev. lut. seurakuntaan osaavaa ja yhteistyökykyistä

SEURAKUNTAMESTARIA

vakinaiseen työsuhteeseen. Toimi sijoittuu Pusulan ja Nummen alueseurakuntiin.

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu pääasiassa Pusulan ja Nummen, mutta tarvittaessa myös muiden alueseurakuntien suntion/vahtimestarin tehtävät, haudankaivuu ja hautausten järjestelyt, hautausmaiden ja kiinteistöjen viheralueiden ylläpidon tehtäviä sekä kiinteistöjen kunnossapitoa. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatyötä.

Vastaavissa tehtävissä työskentelee alueseurakunnissa kuusi henkilöä. Tiimiä vetää hautaustoimen työnjohtaja. Seurakuntamestarin asiakkaita ovat seurakuntalaiset ja ei-seurakuntalaiset, uutta syntymää juhlivista vanhemmista, lähimmäisensä menettäneisiin sureviin omaisiin. Seurakuntamestari ei kuitenkaan tuota varsinaisia hengellisiä palveluita, mutta toimintaympäristön tuntemus luetaan eduksi.

Seurakuntamestarin toimeen edellytetään tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta esimerkiksi puutarha- tai kiinteistöalalta tai suntion tutkinto. Tehtävässä voi onnistua monenlaisella ammatillisella koulutustaustalla.Työtehtävien hoitaminen vaatii siirtymistä eri kiinteistöjen välillä ja työkoneiden käyttöä, joten ajokortti (B) ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Kokemusta asiakaspalvelusta ja vastaavista tehtävistä arvostetaan.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 403 (KirVESTES) mukaan ja kokonaispalkka on työkokemuksesta riippuen 2491,04 - 2813,54 €/kk. Lisäksi maksetaan työaika- ja varallaolokorvaukset työehtosopimuksen mukaisesti sekä oman auton käytöstä koituvat kilometrikorvaukset. Henkilöstöetuina tarjoamme muun muassa kattavan työterveyshuollon, liikunta/kulttuuri- ja lounasedun, polkupyöräedun sekä mahdollisuuden lisä/täydennyskoulutukseen.

Työ alkaa 1.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista esittää seurakunnan työterveyslääkärin allekirjoittama, hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 24.10.2024 klo 23. Hakemukset toimitetaan sähköisesti KirkkoRekry -järjestelmän kautta osoitteessa www.kirkkorekry.fi. Liitä hakemukseesi CV.

Haastattelut järjestetään 28.10.2024. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan tarkempi ajankohta ja paikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
hautaustoimen työnjohtaja Sonja Lihavainen, p. 044 787 5211
hautaustoimen päällikkö Jani Kärkkäinen, p. 0500 612 961
s-posti: etunimi.sukunimi@evl.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2768/fi_FI