Sisällöntuottaja, Oulun kulttuurisäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Palkkaus: 3502€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään kulttuuri-ilmastonmuutosta kanssamme!

Oulu on vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki. Vuonna 2026 katseet kääntyvät pohjoiseen, kun Oulu ja sen 39 kumppanikuntaa täyttyvät kulttuurista, taiteesta ja yhteisöllisyyden voimasta. Kulttuuriohjelma tehdään yhdessä paikallisten ja eurooppalaisten kumppaneiden kanssa niin, että se näkyy ja kuuluu koko Euroopassa. Euroopan kulttuuripääkaupunki on Euroopan unionin tärkein kulttuuriin liittyvä aloite.

Tule osaksi innostunutta ja osaavaa Oulu2026-tiimiämme! Tarjoamme mielenkiintoisen eurooppalaisen toimintaympäristön, innovatiivisen työyhteisön ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset takuulla käyttämään kaikkea osaamistasi.

Haemme nyt sisällöntuottajaa

Tule tärkeään rooliin viestintä- ja markkinointitiimme! Sinulla on jo kokemusta sosiaalisen median kiemuroista, ja voit ylpeydellä sanoa olevasi digiguru. Tiedät, millainen sisältö toimii ja mitä tavoitteellisella tekemisellä on mahdollista saavuttaa.

Tarvitsemme sinut tuottamaan mielenkiintoista ja profiloitua sisältöä suomeksi ja englanniksi kanaviimme sekä viemään kanavien tavoittavuudet seuraavalle tasolle. Ymmärrät, miten sosiaalinen media toimii, millainen sisältö puree missäkin kanavassa ja miten markkinoinnista otetaan kaikki tehot irti. Olet keskeisessä roolissa kehittäjänä kohti vuotta 2026 - siksi kertynyt kokemuksesi on tärkeää. Tarvittaessa osaat kouluttaa muitakin vaikuttavaan sisällöntuotantoon.

Teet tiiviisti yhteistyötä koko Oulu2026-tiimin kanssa. Huolehdit tapahtumiemme ja toimintamme näkyvyydestä, ja sinulta löytyy myös ideoita monipuoliseen sisällöntuotantoon. Olet valmis jalkautumaan tapahtumiin ja tekemään niistä sisältöä. Hoidat tehtävääsi oma-aloitteisesti ja itseohjautuvasti. Sinulla on ideoita ja osaamista viedä digipresenssimme seuraavalle tasolle.

Toivomme sinulla olevan vahvat vuorovaikutustaidot ja rohkea ote työhön. Hallitset kanavat ominaispiirteineen: Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok ja X. Pyörität tehokasta digimarkkinointia Metassa ja muilla tarkoituksenmukaisilla alustoilla dataa ja analytiikkaa hyödyntäen.

Arvostamme visuaalista silmää, taidokasta kirjoittamista suomeksi ja englanniksi sekä taitoa tehdä lyhyitä videoita. Kuvaustaidoista ja kuvien käsittelytaidoista on siis iso etu! Työkalupakissa meillä on mm. Later, Canva, LianaMailer ja WordPress.

Sisällöntuottajan tehtäviä muun muassa:
- Sosiaalisen kanavien sisällön suunnittelu, ylläpito ja tavoittavuuden kasvattaminen sekä seuranta ja raportointi
- digikampanjoiden suunnittelu ja toteutus
- uutiskirjeet suomeksi ja englanniksi
- sisällöntuotanto sovitusti tapahtumissa
- PR-toimenpiteet (sidosryhmät, Oulu2026-tuotteet)

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva koulutus sekä erinomainen suomen ja englannin kielen taito. Eduksi katsotaan kyky viestiä ruotsiksi, muu kielitaito, kulttuurialan tuntemus sekä vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

AVAINTES:n mukainen peruspalkka tehtävässä on 3502e/kk.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja on määräaikainen 31.12.2026 saakka. Esihenkilönäsi toimii viestintä- ja markkinointipäällikkö. Määräaikaisuuden peruste on toiminnan määräaikainen luonne.

Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun kulttuurisäätiön viestintä- ja markkinointipäällikkö Annu Höttönen. Sähköposti: annu.hottonen@oulu2026.eu

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista: eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Oulun kulttuurisäätiö vastaa vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupungin suunnittelusta ja toteutuksesta. Pääset mukaan kehittämään Suomen maakuvaa Euroopassa ja Oulua kulttuurikaupunkina yhdessä laajan eurooppalaisen yhteistyöverkoston kanssa.

Toimitilamme on Oulun ydinkeskustassa. Meillä voit halutessasi tehdä töitä osaksi myös etänä. Tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon, joustavat työajat sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla tekemässä eurooppalaista kulttuuriyhteistyötä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://oulunkulttuurisaatio.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=27&key=&o=A_RJ&rspvt=g87jeibb87wwscsk40gco4k0ww8scgo