Projektipäällikkö/HR-päällikkö, määräaikainen teh, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Valtiovarainministeriö on osoittanut keväällä 2023 merkittävän rahallisen avustuksen hyvinvointialueille, Helsingin kaupungille ja HUS-yhtymälle. Rahoituksen tarkoituksena on vakiinnuttaa alueiden toiminta ja vauhdittaa palvelujen uudistamista. Pohjoisella yhteistoiminta-alueella teemme vakiinnuttamisrahan mahdollistamia kehittämistoimia laaja-alaisesti ja keskeisenä tavoitteenamme ovat sujuvat palvelut niin asiakkaan kuin henkilöstön näkökulmasta.

Pohjoisen yhteistoiminta-alueen kehittämishanketta hallinnoi Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde. Tavoitteenamme on nähdä ja kohdata ammattitaidolla ja aidosti, sekä kehittää vaikuttavasti. Tule mukaan kehittämishenkiseen joukkoomme! Olemme pieni, mutta vaikuttava joukkue sosiaali- ja terveydenhuollon kentässä.

Projektipäällikön/HR-päällikön tehtävässä menestymisen edellytys on vahva kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä. Tunnet työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnan ja soveltamisen, ja sinulla on kokemusta yhteistyöstä palkanlaskennan kanssa.

Arvostamme erityisesti julkisen sektorin työehtosopimusten osaamista ja omaat mahdollisesti kokemusta palkkausjärjestelmän muutoksen läpiviennistä. Erinomaiset ICT-taidot ovat tehtävässä tarpeen. Toimit päättäväisesti aikataulujen puitteissa ja haluat kehittyä työssäsi. Asiakaspalvelu ja tiimityö ovat tärkeä osa HR-päällikön työtä, joten odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä kirjoittaa selkeää tekstiä.

Olet HR-alan ammattilainen, jolla on vahva ja monipuolinen kokemus HR-työstä ja oman vastuualueesi tehtävistä.
 Sinulla on näkemyksellisyyttä ja kehittymishalukkuutta sekä kykyä vaikuttaa vastuualueittesi kehittymiseen.
 Työskentelet itsenäisellä ja vastuullisella otteella, mutta olet myös aktiivinen osallistuja ja toimit luontevasti ja tiiviisti osana pientä kehittämistiimiämme.
 Otat mielelläsi aktiivisen roolin organisaatiossamme ja olet mielelläsi tukena sekä sparrauskumppanina muille.
 Olet valmis ottamaan joustavasti vastuullesi muitakin HR-tehtäviä ja osa-alueita.

Pysyväisluonteinen työntekemispaikka ja etätyömahdollisuudet sovitaan erikseen.

Kokemus palkitsemisasioiden kehittämisestä, yrityskauppa- ja integraatioprosesseista ja työsuhdejuridiikasta on plussaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624070/fi_FI