Energiaverkot-liiketoiminnan päällikkö, Sweco Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimiva energiainfrastruktuuri avaa ovet kestävämmän ja vähähiilisemmän energiajärjestelmän toteutumiselle. Haluaisitko olla mukanamme tässä muutoksessa kohti kestävämpää yhteiskuntaa?
Sweco on Suomen johtava rakennetun ympäristön ja teollisuuden suunnittelu- ja konsulttiyritys. Vankka kokemuksemme infra- ja teollisuussuunnittelusta, energiantuotannosta sekä ympäristövastuullisuudesta ja projektinhallinnasta tekee meistä luotettavan kumppanin modernin energiainfran suunnittelussa, konsultoinnissa ja rakennuttamisessa. Sweco on Pohjoismaiden johtavia sähköverkkojen suunnittelu- ja konsultointitoimistoja.
Haemme nyt uudelle, aloittavalle Energiaverkot-liiketoiminnalle päällikköä! Kyseessä on loistava tilaisuus päästä mukaan Suomen energiamurroksen ja vihreän siirtymän ytimeen.
Tehtävässä vastaat Energiaverkot -liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta. Toimit asiakassuhteiden kehittämisessä, verkostoitumisessa ja markkinoiden tarpeiden tunnistamisessa. Olet tottunut toimimaan alalla ja sitä kautta sinulla on jo valmiita verkostoja, jotka tukevat työtäsi. Esihenkilönä kehität ryhmäsi toimintaa, tuet päivittäisissä tehtävissä sekä edistät heidän osaamisensa kehittymistä.
Teet tiivistä yhteistyötä Swecon muiden asiantuntijoiden kanssa ja saat tuen tehtävässä menestymiseen osaavilta kollegoiltasi.
Swecolla tehtävät muokkautuvat tekijänsä näköiseksi, joten tarkempi työnkuvasi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.
Työskentelemme ympäri Suomen 28 paikkakunnalla, joista voit valita omaan sijaintiisi soveltuvimman.
Mitä lupaamme sinulle

Mutkaton Sweco-porukka. Olet osa mutkatonta ja innostunutta yhteisöä, jossa työilmapiirin pinnalla päällimmäisenä väreilee välittömyys ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Tuemme, arvostamme ja kannustamme toisiamme - siihen voit luottaa. Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Transforming society together. Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa ja mahdollistamassa liiketoimintaa, jossa konkreettisesti rakennetaan kestävämpää ja toimivampaa yhteiskuntaa päivittäisessä työssä, tuhansilla suunnittelupöydillä, työmailla ympäri Suomen.

Maailma avoinna. Swecolaisia on yhteensä 20 000 ympäri Euroopan, ja Suomessa meitä on 28 paikkakunnalla 3 000 henkeä. Kansainvälinen organisaatio tarjoaa halutessasi mahdollisuuksia työskennellä myös ulkomailla - tai vaihtaa Suomen sisällä toimipistettä elämäntilanteen muuttuessa.

Oma urapolku ja koulutusmahdollisuudet. Meille on tärkeää, että pääset kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua ja tässä me kuuntelemme sinua. Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sinulle tarjoaa oman Sweco Akatemiamme koulutustarjonta.

Monipuolinen ja kattava henkilöstöetukokonaisuus, jonka sisältöön pystyt itse vaikuttamaan.

Työnantajana olemme joustava, ja työsi ja yksityiselämäsi kestävä yhteensovittaminen on meille prioriteetti. Työtä teemme siellä, missä se on mielekkäintä - mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.

Me haluamme tarjota sinulle erinomaisia työelämäkokemuksia, mielekkäitä henkilökuntaetuja ja vakautta arkeen. Haluatko antaa meille siihen tilaisuuden?
Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on useamman vuoden kokemus ja vahva tausta energiaverkkojen (sähkö-, kaasu- tai kaukolämpöverkot) suunnittelu- tai rakentamistehtävistä. Tunnet hyvin energiaverkkojen markkinat ja kehitysnäkymät Suomessa.
Sinulla on näkemyksellisyyttä ja kykyä kehittää uutta liiketoimintaa ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. DI/Ins. AMK). Alan monipuolinen tuntemus, kyky kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa, sekä asiakassuhteita ovat tässä tehtävässä menestymisen kannalta avainasemassa.
Arvostamme asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työtapaa ja vastuunottokykyä. Toimintatapasi on energinen ja oma-aloitteinen, ja pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä. Omaat erityisen vahvat viestintä ja vuorovaikutustaidot, sekä suomeksi, että englanniksi ja olet taitava verkostoitumaan.
Lisätiedot ja hakeminen
Työkaveriksemme voit hakea oheisen linkin kautta maanantaihin 4.11.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.
Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, voit kysyä lisätietoja liiketoimintajohtaja Antti Ryynäseltä. Antti on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse numerosta 040 8241841 tai sähköpostitse antti.ryynanen@sweco.fi.
Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Lahti, Vaasa, KuopioSwecon Infra ja liikenne -toimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Olemme myös johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Työmme tuloksena syntyy ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäviä elinympäristöjä.

Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 22 000 arkkitehtimme, insinöörimme ja muun asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sweco.fi/ura/apply-for-a-job/?rmpage=job&rmjob=22949&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol