Huolto- ja kunnossapitotyöntekijä, Nordrec Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme oululaiselle teknologiateollisuuden asiakkaallemme

HUOLTO- JA KUNNOSSAPITOHENKILÖÄ

Tehtävä on alkuun vuoden määräaikaisuus Nordrec Henkilöstöpalvelujen kautta, jonka jälkeen henkilö työllistyy asiakkaan vakituiseksi työntekijäksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan loka-marraskuussa 2024.

Tehtävänkuva sisältää tuotantolaitteistojen korjauksia ja ennakkohuoltoja sekä tuotantolaitteisiin tehtäviä muutostöitä. Työtehtävät sisältävät kemikaalien ja öljyjen käsittelyä. Perehdytys tehtävään tapahtuu päivävuorossa, mutta työntekijällä on oltava valmius työskennellä kolmivuorotyössä.

Edellytämme:

Luontaista kiinnostusta kunnossapito- ja huoltotehtäviin
     Pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta työtä kohtaan
     Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
     Tarkkuutta ja huolellisuutta

Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy perustietoja joko sähkötekniikasta, elektroniikasta, pneumatiikasta tai hydrauliikasta ja vastapainotrukin käytöstä. Aikaisempi kokemus tulitöistä sekä tulityökortti katsotaan niin ikään eduksi, mutta kortin voi suorittaa myös työsuhteen aikana.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on luontaista mielenkiintoa tekniikkaan ja kunnossapitoon liittyen. Tehtävä soveltuu hyvin myös työuran alussa olevalle henkilölle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työhön sekä mukavan työyhteisön pitkät perinteet omaavassa yhtiössä. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan ja on tässä tehtävässä 14,80 € / h plus lisät. Palkan lisäksi saat laajennetun työterveyshuollon, sekä monipuoliset henkilöstökerho- ja liikuntaedut.

Mikäli kunnossapitotyöntekijän tehtävä kuulostaa olevan juuri sinua varten, jätä hakemuksesi viimeistään 23.10.2024 Lisätietoja antaa helen.vesik@nordrec.fi tai 0401678094 .
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://nordrec.likeit.fi/apply/8605619