Apulaisravintolapäällikkö Kainuuravintola Kippo, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
SOTKAMO

Haemme Break Sokos Hotel Vuokatin Kainuuravintola Kippoon apulaisravintolapäällikön sijaista.
Työsuhde on kokoaikainen 112,5h / 3vko ja määräaikainen 30.4.2026 saakka.

Haluatko sinä olla osa tätä uniikkia tiimiä? Olet etsimämme henkilö, mikäli olet ravintola-alan vankka ammattilainen, uskallat toteuttaa omia persoonallisia ideoitasi, sekä johtaa liiketoimintaa yhdessä ravintolapäällikön sekä yksikön muun esihenkilötiimin kanssa.

Apulaisravintolapäällikön tehtävässä johdat timanttisia ammattilaisiamme, sekä ainutlaatuista asiakaskokemustamme uniikissa konseptissamme. Ravintolamme on avoinna päivällisaikaan, joten työsi on iltapainotteista. Me tarjoamme sinulle vastuullisen roolin, jossa on mahdollista kasvattaa omaa ammattitaitoa, sekä ihan parhaat työkaverit, joiden kanssa yksikään päivä ei ole samanlainen. Pääset johtamaan loistavaa tiimiä ja monipuolista ravintolatoimintaa.

Tsekkaa meidän sosiaalisesta mediasta, millainen paikka ja millainen huippu työporukka sinua odottaa, Facebookissa @Kainuuravintolakippo ja Instagramissa @kainuuravintolakippo

Osuuskauppa Maakunta on vastuullinen työnantaja. Pidämme huolta työturvallisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme huomattavat henkilöstöedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Palkka perustuu matkailu- ja ravitsemisalan esihenkilöiden työehtosopimukseen ja on kokemusvuosista riippuen 2351 - 2552€/kk + vastuulisä 10-20% + ilta- ja viikonloppulisät. Meillä työryhmille maksetaan myös tulospalkkioita, joka voi olla jopa 1€/tehty työtunti.

Jos olet valmis heittäytymään mukaan asiakkaidemme ja työntekijöidemme arkeen sekä sinulla on kyky hurmata heidät persoonallasi, hae meille töihin nyt!

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Heli Wallius, heli.wallius@sok.fi tai p. 0442855929.
Hae viimeistään 31.10.2024 mennessä.

Osuuskauppa Maakunta on kainuulaisten asiakasomistajien omistama alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennekauppa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppa. Myyntimme v. 2023 oli 262 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 500 ihmistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-VUOKATTI/Apulaisravintolapllikk-Kainuuravintola-Kippo_R-29601